Compass Academy får ros

2018-02-01
Vi er hos Sparebank 1 i Oslo sentrum. Rundt oss vrimler det av blide mennesker. Latteren sitter løst, og energien summer gjennom lokalet. Spesielt høy er stemningen hos Eurest-damene Anna Maria, Nutrasa og Sirin. De har akkurat vært på kurs hos Compass Academy.

 Nutrasa, Sirin og Anna Maria er en del av teamet på Sparebank 1.

- Vi var på servicekurset til Regionsdirektør Stig Kristiansen, forteller de.

Kurset gikk av stabelen i januar, og inneholdt mange gode eksempler på hvor hyggelig det er å gi god service, både for en selv og for kunden.

Morsom læring

- Stig er så positiv og morsom, sier damene entusiastisk.

- Han er en mann med passion, som gjør det veldig morsomt å lære, sier Anna Maria.

- Vi likte ham kjempegodt, bekrefter Sirin.

Alle tre forteller at de fikk flere aha-opplevelser under kurset.

- Mye av det han sa var så åpenbart, men man glemmer fort hvor viktig det er, sier Anna Maria.

De beskriver kursdagen som et friskt pust av inspirasjon. En hyggelig opplevelse, som definitivt ga mersmak.

- Det er alltid bra å lære mer. Og hyggelig å dra sammen på kurs. Vi har det alltid gøy på jobb. Vi tuller mye her, med gjestene våre også. Det er veldig bra her, og vi vil lære fordi vi er interessert i å gjøre en god jobb, forteller Anne Maria.

Mange ulike kurs

Alle smiler bredt når de tenker på dagen da Site Manager Vanja viste dem kurskatalogen. I tillegg til servicekurs falt de for Barista, PC- og matkursene.

- Vi måtte velge, for alle kan ikke være borte på en gang, sier Nutrasa. De andre nikker og forklarer at alle trår til og hjelper hverandre på kursdagene, slik at jobben blir gjort.

- Vi liker best de kursene som starter klokken to eller tre. For vi vil ikke være borte fra jobben, sier Nutrasa. De andre nikker og stemmer i.

- Jeg har funnet min vei her. Jeg elsker å lage mat, sier Anna Maria. Hun har meldt seg på kurs for å ta fagbrev som kokk. Det er en annen del av kurspakken Compass Group nå tilbyr. I tillegg kommer språkkurs, noe damene absolutt kunne tenke seg.

Språkkurs

-Vi hørte om det litt for sent i år, men vil gjerne melde oss på neste runde, sier Nutrasa. Hun er utdannet regnskapsfører fra Thailand, og er spesielt interessert i kurs om allergener og PC-bruk. Anna Maria har en bachelor i økonomi, men er mest interessert i kurs rundt mat.

- Vi er kjempefornøyd med at det er kommet kurs, sier Sirin.

- Det er kjempebra at vi får mer kunnskap, og at vi kan få papir på det, sier Anna Maria.

- Da ser kundene lettere hva vi kan også, og det er lettere å svare på spørsmålene deres når vi kan mer om for eksempel allergener, legger Nutrasa til.

Compass Academy har gratis kurs til ansatte, innen alt fra Barista og PC- kurs til leder- og inspirasjonskurs. Alt man trenger å gjøre er å finne et kurs i katalogen som ligger i Quinyx-appen og på intranett, og klarere det med nærmeste leder. Husk spesielt å få klarhet i hvem som tar eventuelle reisekostnader, da størrelsen på disse varierer blant Site'ene våre.

Vi håper å se deg på kurs!