Kristin er årets 8. mars-forbilde

2018-03-07
Hun har det alltid kjekt på jobb. I fjor utmerket hun seg med å dra motorsykkelen inn i kantina under USA-dagen, og vant prisen for Beste Menybruker. Kristin Vold er en inspirerende dame, med pågangsmot. Og hun er vårt forbilde på kvinnedagen.

 Motorsykkel- og hageentusiasten Kristin er årets 8. mars-forbilde i Compass Group.

Ni mil. Det er så langt Kristin kjører hver dag for å komme seg til og fra jobb. Men det er verdt hver kilometer. For den tidligere hjelpepleieren kommer fra en familie med kokker og konditorer. Mat sto alltid i sentrum, og i 2008 begynte hun i bransjen hun og.

- Kontrakten jeg jobbet på ble overtatt av Eurest i 2009, og siden har jeg jobbet her, forteller Kristin.

Hun begynte i en enmannskantine, og leder i dag en av våre større Schlumberger-avdelinger i Stavanger.

Godt miljø

Kristin trives godt. Hun forteller om hyggelige kunder og godt miljø. Dagene er varierte. De får stadig mulighet til å lære nye ting. Enten fordi kundene har et ønske, eller ved å finne seg noe i kurskatalogen til Compass Academy.

- Jeg har vært på dessertkurs og bakekurs, salatkurs, og mye mer. Det er veldig bra, og muligheter hele tiden, sier Kristin.

Og nettopp evnen til å se muligheter er grunnen til at Kristin er årets forbilde hos Compass Group.

Årets forbilde

«En blid dame med stå-på-vilje uten grenser. En som sprer glede blant kollegaer og gjester, og alltid leter etter muligheter til å gjøre det lille ekstra.»

Slik beskrives Kristin av flere kollegaer. Hun nyter stor respekt, og vant både Beste Menybruker og USA-aktiviteten i 2017. Men noen 8. mars-pris hadde hun ikke ventet seg.

- Det var en veldig kjekk og positiv overraskelse da Hege ringte, sier Kristin.

Hun fikk gratulasjonen fra HR-direktøren direkte, på mandag ettermiddag da nominasjonene var talt opp. I dag blir det kake på avdelingen, og gratulasjoner fra leder og kollegaer.

- Jeg synes 8. mars blir mer og mer viktig. Det er bra at vi står frem og viser verden at vi er en nasjon med sterke damer. Så dette var kjekt, sier Kristin.