Eurest Services

- skreddersydd Facility Management

 

Eurest Services tilbyr både FM-tjenester til bedrift; Soft Services og Hard Services og tjenester til den enkelte ansatte; Concierge Services.

Facility Management (FM) er å integrere forskjellige prosesser innenfor en virksomhet, både ved å opprettholde og utvikle avtalte tjenester som støtter og forbedrer effektiviteten av virksomhetens kjerneoppgaver. Facility management er primært en intern administrasjons- og ledelsesfunksjon til støtte for en bedrifts kjernevirksomhet.

Signature logo

Signature by Eurest Services er vårt FM-konsept. Akkurat som en signatur, er hver arbeidsplass unik. Derfor handler konseptet Signature om å skreddersy de tjenestene som passer til din bedrift og dine ansattes behov.

 

Vårt FM-verktøy - Compass Group Service Management System:

CSF Live logo
CSF Live er et internasjonalt Service Management verktøy, utviklet av Compass Group i samarbeid med TOPdesk og med utgangspunkt i Compass Service Framework (CSF). Målet med verktøyet er å forbedre kvaliteten, redusere tidsbruken og oppnå større effektivitet på FM-tjenestene vi leverer.

 

Våre tjenester:

Soft Services

Vår Soft Service går ut på at du kan plukke og velge de tjenestene du ønsker, alle har samme høye kvalitet og skal bidra til gode opplevelser og et godt arbeidsmiljø.

 

Hard Services

Eurest Services leverer alt innenfor Hard Service. Hard Service handler om forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av bygg og eiendom.

Vi tilbyr både fagkompetanse innenfor drift og vedlikehold av eiendom, men også generell service- og driftsrelatert kompetanse for enklere oppgaver.

Concierge Sevices

Concierge er byggets butlertjeneste til ansatte, hvor vi kan tilby et bredt spekter av tjenester som dekker de aller fleste behov som kan oppstå i løpet av en hektisk arbeidshverdag.

De ansatte på bygget skal oppleve en fleksibel tjeneste hvor våre medarbeidere strekker seg langt for å imøtekomme ønsker som oppstår.

 

God service handler om
å overgå gjestens forventninger hver eneste dag!