CatoSenteret

CatoSenteret ble åpnet i 1998 som følge av økt behov for et kompetent rehabiliteringssenter. CatoSenteret tar imot syke og skadde personer fra Helse Sør Øst - ofte tidlig i rehabiliteringsprosessen, barn og unge, med arbeidsrettet behandling. Medirest overtok den daglige driften av senteret 1. juli 2015 og vi leverer tjenester som måltider og møtemat, resepsjon og renhold.

CatoSenteret
Senteret består av 76 rom inne på senteret eller tilbyr rom i egen bolig som ligger ca 50 meter fra senteret. De trivelige rommene er utstyrt med eget bad/WC, TV samt alarm for ekstra sikkerhet. Alle rom har mulighet for ekstra seng. Vi har rom tilpasset funksjonshemmede.

Café/kiosk
Vår café og kiosk har  et bredt sortiment av kioskvarer, et variert utvalg av kaffe/te, ferske bakervarer, kaker, mineralvann, salater og påsmurt.

Sunnhet, velvære og livsstil på menyen
Det skal være enkelt å velge sunt. Vi tilbyr næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære. Her kan du nyte en velsmakende meny i sosialt miljø, eller du kan krype opp i sofakroken i caféen med en rykende varm kopp latte.

Trådløst nettverk – Hotellet har tilgang til trådløst nettverk for våre gjester.

CatoSenterets fasiliteter
Catosenteret har treningssal, varmtvannsbasseng, og solarium. På kveldstid og i helgene er det mulig for andre enn rehabiliteringsbrukere å benytte seg av fasilitetene.

CatoSenteret ligger i Son, omtrent 20 minutters gange fra Son sentrum. CatoSenteret er lett tilgjengelig med offentlig kommunikasjon fra øvrige deler av Østfold, Drammensområdet og Vestfold. 

Les mer på www.catosenteret.no

Her finner du oss: 

 

CatoSenteret flyfoto

Velkommen til CatoSenteret!


Ta kontakt med oss:

resepsjon@catosenteret.no

Tlf: (+47) 64 98 44 00

Besøksadresse:
Kvartsveien 2, 1555 Son

Postadresse:
Postboks 164, 1556 Son