Godthaab Helse og Rehabilitering

Godthaab Helse og Rehabilitering er i dag et moderne rehabiliteringssenter som drives av Stiftelsen Godthaab. Senteret er blant de største rehabiliteringssentrene i landet, har avtale med Helse Sør Øst, og er gjennom det en del av spesialisthelsetjenesten.

Beliggenhet og fasiliteter
Senteret ligger vakkert og landlig til i hjertet av Bærum, har 76 rom som alle har eget bad og internett tilgang. Senteret tilbyr både døgn- og dagopphold.

Rehabilitering på Godthaab
Godthaab tar i mot pasienter som kommer direkte fra sykehus, og hjemmeboende som har søkt om rehabilitering via sin fastlege. I tillegg har de tilbud til private gjester med behov for rehabiliteringstilbud. Godthaab har som mål å være et ledende rehabiliteringssenter i Norge. Med visjonen «Sammen - dit du vil!» defineres målet ytterligere: «Gjennom et optimalt samarbeid mellom Godthaabs personell og den enkelte bruker av Godthaab skal vi nå de mål brukeren har for oppholdet».

Målet med rehabiliteringstilbudet er å bidra til en bedret funksjon og dermed bedret evne til å mestre dagliglivet og oppnå en bedret livskvalitet. Godthaab ønsker også å øke kunnskapsnivået om hvordan den enkelte selv kan påvirke sin helse positivt. Senteret har et sterkt tverrfaglig behandlingsteam som i samarbeid med den enkelte pasient utarbeider et individuelt tilpasset rehabiliteringsprogram. I dette inngår både fysisk trening, samtaler og undervisning.

For at gjestene også skal få et hyggelig opphold, finnes ulike aktivitets - og kulturtilbud som bibliotek, frisør, hud- og fotpleie, minikonserter og salgsstands. Senteret har også varmtvannsbasseng og treningssenter. 

Mat og drikke
Måltidene er viktige samlingspunkter under oppholdet. Godthaab er kjent for sitt gode kjøkken der dedikerte kokker og medarbeidere i samarbeid med ernæringsfysiolog tilbereder smakfulle og ernæringsmessig riktig sammensatte måltider.

Det legges vekt på sunne og næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære.

Godthaab har også en egen kafé; Kafé Godt, med et fullverdig middagstilbud i tillegg til tradisjonelle kafevarer som deilig kaffe/te, ferske bakervarer og et variert kiosktilbud. Kafé Godt er åpen for alle gjester, og kaféen brukes i stor grad også av turgåere og gjester fra nærområdet.

Her finner du oss:

 


Kontakt oss

Medirest Norge AS ble fusjonert med Eurest AS 1. oktober 2015

Godthaab bygning

Velkommen til Godthaab Helse og Rehabilitering!


Ta kontakt med oss:

Tlf: (+47) 67 83 60 00

Besøksadresse:
Gamle Ringeriksvei 148,
1356 Bekkestua