Fjordpass logo

 


Haukeland Hotell er medlem i Fjord Tours – et reisepassystem for individuelle reisende i ferie og fritidssammenheng. 

Fjorpass rabatt

Hotellpasset er gyldig  hele året i weekender og  i sommersesong juli - september.

Haukeland Hotell

Haukeland Hotell er et tilbud fra Haukeland Universitetssykehus til pasienter og pårørende. Hotellet eies av Helse Bergen, men den daglige driften utføres av Medirest.

Haukeland Hotell består av 178 gjesterom, fordelt i to bygg. Alle rom er utstyrt med eget bad/WC, telefon og kjøleskap. Alle rom har også  nødalarm for å ivareta våre gjesters sikkerhet. Noen av rommene i 1.etasje er spesialtilpasset funksjonshemmede med rullestol og det er også flere store familierom i hotellet.

Hotellet har eget bagasjerom, hvilerom  og lekerom for barn.

Vår resepsjon er døgnbemannet med erfarne sykepleiere for å ivareta trygghet og sikkerhet for alle våre gjester. De er hotellets bindeledd mellom pasienter som bor på hotellet og avdelingen på sykehuset. 

Døgnåpen kiosk og kafe finnes i vårt resepsjonsområde og her tilbyr vi salg av  bl.a.  mineralvann og fruktdrikker, kaker, kaffe, påsmurte produkter samt aviser, ukeblader/tidsskrifter, bøker og toalettartikler. Hotellet har alle rettigheter for salg av alkohol .

Trådløst nettverk – Hotellet har god dekning med gratis trådløs nettilgang  for våre gjester.

SPA og Trimrom/Solarium  - Hotellet har et eget bemannet SPA . Hotellet har trimrom og solarium for våre gjester.

Selskapsavdelingen – Hotellets selskapsavdeling i Villa Ingebjørg har plass til inntil 60 personer avhengig av type arrangement. Her arrangerer vi alle former for selskaper som bl.a. barnedåp, konfirmasjon, bryllup, åremålsdager, minnestunder.

Kurs og Konferanseavdelingen – Hotellets kurs og Konferanseavdeling har møterom med teknisk standard med kapasitet for opp til 50 personer.

Beliggenhet – Det er kun ca. 20 minutter gange til Bergen sentrum eller 10 minutter med buss.

Her finner du oss:

 

Haukeland sykehotell

Velkommen til Haukeland Hotell!


Ta kontakt med oss:

haukeland.hotell@medirest.no

Tlf. (+47) 55 20 92 00

Besøksadresse:
Jonas Lies vei 59, 5021 Bergen