Unicare Fram

2016-10-21
Unicare Fram helserehab i Bærum er et privat rehabiliteringssenter innenfor spesialisthelsetjenesten. Senteret har 58 rom, nesten like mange dagplasser og en ytre modul med ekstra kapasitet. De har avtale med Helse Sør-Øst RHF.

Senteret ligger vakkert til i grønne omgivelser ved foten av Eineåsen på Rykkinn. Eiendommen er på 45 mål, og har både pent opparbeidet hage og store friområder. Fra spisesalen og takterrassen kan beboerne se helt til Oslofjorden.

Unicare Fram tar i mot pasienter som kommer direkte fra sykehus, og hjemmeboende som har søkt om plass gjennom fastlege, private spesialister, kiropraktor eller manuellterapeut. I tillegg er det tilbud til privatpersoner med behov for rehabilitering. Typiske brukergrupper er pasienter som har vært gjennom amputasjon, slag, har nevrologiske problemer eller behov for arbeidsrettet rehabilitering.

Enerom til alle

Alle rommene er enerom, med eget bad, TV og telefon. Senteret har i tillegg gratis trådløs internettilgang. Det står en PC til offentlig bruk i et felles oppholdsrom, og det er egne parkeringsplasser for bevegelseshemmede rett ved hovedinngangen

Unicare Fram tilbyr spesialisert rehabilitering med fokus på aktivitet og mestring. Hver bruker får en primærkontakt som er fast hovedansvarlig fagperson. Primærkontakten følger opp behandlingen med de tverrfaglige teamene. På det meste kan det være 10 ulike faggrupper involvert. I tillegg har senteret faste avtaler med frisør, fotpleier og massør.

Senteret har slagordet «Med Mot til å Mestre» og er et sted med brukeren i fokus. Brukeren er aktiv, og spiller en sentral rolle på sin egen helsereise.

Mat og drikke

Senteret har eget kjøkken, og serverer fire måltider på ukedagene, og tre i helgene. Gjester og andre besøkende kan kjøpe middag i spisesalen. (Betaling kun med kort.)

Menyen er utarbeidet i samarbeid med ernæringsfysiologer for ernæringsmessig riktig sammensatte måltider. Kjøkkenet legger vekt på variasjon og lager sunne, smaksrike retter.

I resepsjonens åpningstid er det i tillegg mulig å få kjøpt aviser, ukeblader, treningstøy og div. hygieneartikler. Kioskautomat står plassert i resepsjonen hvor man kjøpe sjokolade, drops, kaker og brus hele døgnet.


Kontakt oss

Medirest Norge AS ble fusjonert med Eurest AS 1. oktober 2015

Unicare Fram, et hvitt murbygg fra 1951 i nyklassisk stil.

Velkommen til Unicare Fram!


Ta kontakt med Unicare Fram:

post@framhelse.no

Tlf: (+47) 67 15 28 00

Besøksadresse:
Rykkinveieien 100, 1349 Rykkin, Norge.