Selskap og arrangement

Hos oss får du de gode smaksopplevelsene. Vi har flotte restauranter og selskapslokaler, spennende menyer og alle rettigheter. Her kan du arrangere alt fra små mottagelser til firmafester, fødselsdager, bryllup, konfirmasjoner og dåp.

Selskapsmenyer

Våre selskapsmenyer varierer med sesongene og kan skreddersys etter behov. De dyktige kokkene våre bruker i størst mulig grad lokale råvarer for miljøet og smakens skyld.

Se menyene her

 

 

Selskapslokaler

Vi tilbyr flotte selskapslokaler sentralt i Oslo med beliggenhet i Vika, Pilestredet, Kvadraturen og på Fornebu. Våre lokaler passer for opp til 200 personer.

Les mer

 

 

I Compass Group setter vi alltid sikkerhet først i alt vi gjør. Et av våre viktigste prinsipper er at vi aldri inngår kompromisser når det gjelder helse og sikkerhet for våre kunder, gjester og medarbeidere. Les mer om arbeidet vårt med helse, miljø og sikkerhet på sidene for HMSK.

Helse, miljø og sikkerhetsarbeid i Compass Group Norge

Andre tjenesteområder
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store, og små møter.
Les Mer
Christiania Qvartalet Møtesenter
I Kvadraturen i Oslo finner du dette flotte, nyoppussede møtesenteret med lyse lokaler, egen patio, selskapslokale med glasstak og møterom i alle størrelser.
Les Mer
The Local – Fornebuporten
Vårt restauranthus på Fornebuporten tilbyr flotte, moderne lokaler og fantastisk mat laget i restauranten.
Les Mer