Våre konferansesentre og møterom

Vi tilbyr møte- og konferanselokaler i alle størrelser og prisklasser sentralt i Oslo og på Fornebu. Se om du finner noe som passer for deg, eller ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et egnet lokale for ditt arrangement.

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store og små møter.

Les mer

 

Christiania Qvartalet Møtesenter

I Kvadraturen i Oslo finner du dette flotte, nyoppussede møtesenteret med lyse lokaler, egen patio, selskapslokale med glasstak og møterom i alle størrelser.

Les mer

 

Holbergs Terrasse Kurs- og Konferansesenter

Dette møtesenteret byr på alt fra auditorium med bord til flotte selskapslokaler. Det ligger nær Bislett og Holbergs Plass, har fine fellesområder og lyse lokaler.

Les mer

 

NHO Møtesenter

Er du ute etter lokaler på Majorstuen, er NHO Møtesenter et naturlig valg. Det ligger nær offentlig transport, har kaffebar, storsal, hage, dagslys i alle møterom og store fellesområder.

Les mer

 

The Local – Fornebuporten

Vårt moderne restauranthus på Fornebuporten tilbyr alt fra á la carte til pizza, og egen bar med shuffleboardrom. I tilknytning til restauranten ligger Grand Hall med kapasitet opp til 200 personer.

Les mer

 

I Compass Group setter vi alltid sikkerhet først i alt vi gjør. Et av våre viktigste prinsipper er at vi aldri inngår kompromisser når det gjelder helse og sikkerhet for våre kunder, gjester og medarbeidere. Les mer om arbeidet vårt med helse, miljø og sikkerhet på sidene for HMSK.

Helse, miljø og sikkerhetsarbeid i Compass Group Norge

Andre tjenesteområder
Konferansemenyer
I våre konferansemenyer og dagpakker finner du et stort utvalg av retter og snacks.
Les Mer
Konferansepakker
Velg blant våre konferansepakker som inneholder møterom, mat og drikke, standard teknisk utstyr og trådløs nettilgang.
Les Mer
Selskapslokaler
Vi har flotte restauranter og selskapslokaler, spennende menyer og alle rettigheter.
Les Mer