Godthaab Helse og Rehabilitering

Godthaab Helse og Rehabilitering er i dag et moderne rehabiliteringssenter som drives av Stiftelsen Godthaab.

Godthaab Helse og Rehabilitering ble etablert som en stiftelse i 1918 og åpnet som landets første rekonvalesenthjem. Stedet er i dag blant Norges største rehabiliteringssentre, og feiret 100 års drift i 2018.

Senteret ligger vakkert og landlig til i hjertet av Bærum. Det har 76 rom som alle har eget bad, og wifi.

Senteret tilbyr både døgn- og dagopphold.

Rehabilitering på Godthaab
Godthaab tar i mot pasienter som kommer direkte fra sykehus, og hjemmeboende som har søkt om rehabilitering via sin fastlege. I tillegg har de tilbud til private gjester med behov for rehabiliteringstilbud.

Når brukerens mål – sammen

Målet med rehabiliteringstilbudet er å bidra til en bedret funksjon og dermed bedret evne til å mestre dagliglivet og oppnå en bedret livskvalitet. Godthaab ønsker også å øke kunnskapsnivået om hvordan den enkelte selv kan påvirke sin helse positivt.

Tverrfaglig team

Senteret har et sterkt tverrfaglig behandlingsteam som i samarbeid med den enkelte pasient utarbeider et individuelt tilpasset rehabiliteringsprogram. I dette inngår både fysisk trening, samtaler og undervisning.

For at gjestene også skal få et hyggelig opphold, finnes ulike aktivitets – og kulturtilbud som bibliotek, frisør, hud- og fotpleie, minikonserter og salgsstands. Senteret har også varmtvannsbasseng og treningssenter.

Mat og drikke
Måltidene er viktige samlingspunkter under oppholdet. Godthaab er kjent for sitt gode kjøkken der dedikerte kokker og medarbeidere i samarbeid med ernæringsfysiolog tilbereder smakfulle og ernæringsmessig riktig sammensatte måltider.

Det legges vekt på sunne og næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære.

Velkommen til Kafé Godt

Godthaabs Kafé Godt har et fullverdig middagstilbud i tillegg til tradisjonelle kafevarer som deilig kaffe/te, ferske bakervarer og et variert kiosktilbud. Kafé Godt er åpen for gjester, samt turgåere og andre fra nærområdet.

Beliggenhet
Senteret ligger på Haslum i Bærum, og har parkeringsplasser tilgjengelig for pasienter og pårørende. Det stopper også buss rett utenfor.

Ta kontakt med oss:

Tlf: (+47) 67 83 60 00

Besøksadresse:
Gamle Ringeriksvei 148,
1356 Bekkestua

Se også senterets hjemmeside: https://godthaab.no/