Godthaab Helse og Rehabilitering

Godthaab Helse og Rehabilitering er i dag et moderne rehabiliteringssenter som drives av Stiftelsen Godthaab. Senteret har avtale med Helse Sør Øst, og er en del av spesialisthelsetjenesten.

Godthaab Helse og Rehabilitering ble etablert som en stiftelse i 1918 og åpnet som landets første rekonvalesenthjem. Stedet er i dag blant Norges største rehabiliteringssentre, og feiret 100 års drift i 2018.

Senteret ligger vakkert og landlig til i hjertet av Bærum. Det har 76 rom som alle har eget bad, og wifi.

Senteret tilbyr både døgn- og dagopphold.

Rehabilitering på Godthaab
Godthaab tar i mot pasienter som kommer direkte fra sykehus, og hjemmeboende som har søkt om rehabilitering via sin fastlege. I tillegg har de tilbud til private gjester med behov for rehabiliteringstilbud.

Når brukerens mål – sammen

Målet med rehabiliteringstilbudet er å bidra til en bedret funksjon og dermed bedret evne til å mestre dagliglivet og oppnå en bedret livskvalitet. Godthaab ønsker også å øke kunnskapsnivået om hvordan den enkelte selv kan påvirke sin helse positivt.

Tverrfaglig team

Senteret har et sterkt tverrfaglig behandlingsteam som i samarbeid med den enkelte pasient utarbeider et individuelt tilpasset rehabiliteringsprogram. I dette inngår både fysisk trening, samtaler og undervisning.

For at gjestene også skal få et hyggelig opphold, finnes ulike aktivitets – og kulturtilbud som bibliotek, frisør, hud- og fotpleie, minikonserter og salgsstands. Senteret har også varmtvannsbasseng og treningssenter.

Mat og drikke
Måltidene er viktige samlingspunkter under oppholdet. Godthaab er kjent for sitt gode kjøkken der dedikerte kokker og medarbeidere i samarbeid med ernæringsfysiolog tilbereder smakfulle og ernæringsmessig riktig sammensatte måltider.

Det legges vekt på sunne og næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære.

Velkommen til Kafé Godt

Godthaabs Kafé Godt har et fullverdig middagstilbud i tillegg til tradisjonelle kafevarer som deilig kaffe/te, ferske bakervarer og et variert kiosktilbud. Kafé Godt er åpen for gjester, samt turgåere og andre fra nærområdet.

Beliggenhet
Senteret ligger på Haslum i Bærum, og har parkeringsplasser tilgjengelig for pasienter og pårørende. Det stopper også buss rett utenfor.

Ta kontakt med oss:

Tlf: (+47) 67 83 60 00

Besøksadresse:
Gamle Ringeriksvei 148,
1356 Bekkestua

Se også senterets hjemmeside: https://godthaab.no/