Vi ser etter deg som har lidenskap for mat og service. Som brenner etter å gjøre en god jobb, og trives aller best når du kan løfte en annens hverdag med et smil.
Hva vi tilbyr

I Norge har vi 2000 dyktige medarbeidere som lager fantastisk mat og gir utmerket service hver eneste dag! Vi er opptatt av å skape et arbeidsmiljø som er trygt, godt og utfordrende. Arbeidsplassen gir muligheter og støtte, slik at alle kan utvikle seg. Hos oss er alle like viktige og vi setter pris på at hver og en er unik. Og vi heier på hverandre når vi lykkes.

 

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som har lidenskap for mat og service. Som brenner etter å gjøre en god jobb, og trives aller best når du kan løfte en annens hverdag med et smil. Du som synes det er positivt å lære nye ting, og gjerne finner små forbedringer der du er. Hos oss får du muligheten til å bruke engasjementet ditt, skape rom, gode pauser og opplevelser.

Vårt eget kokkelag - Culinary Team
Compass Group Culinary team er et matfaglig team som består av våre dyktige kokker som ønsker å utvikles og få inspirasjon.  Et medlemskap i Culinary team innebærer mye faglig input og inspirasjon for deltakerne. Medlemmene i teamet får for eksempel delta på spennende foredrag og reise på inspirasjonsreiser.  Teamet bistår også produktutviklingsavdelingen ved produkttesting, menyutvikling og produktutvalg.