NHO Møtesenter – Konferanselokaler på Majorstuen

Er du ute etter lokaler på Majorstuen, er NHO Møtesenter et naturlig valg. Møtesenteret ligger nært offentlig transport og har kaffebar, storsal, hage, dagslys i alle møterom og store fellesområder.

Du finner NHO Møtesenter sentralt på Majorstuen, med lyse og moderne konferanselokaler. Møtesenteret passer til alle typer arrangementer, som blant annet konferanser, møter, eventer og selskaper. Her kan du se våre konferansepakker.

NHO Møtesenter er miljøfyrtårnsertifisert for Grønne konferanser. Møterommene er utstyrt med moderne teknisk utstyr. Det er store mingleområder utenfor lokalene, med plass til stands og servering av mat og drikke.

 

Kapasitet i konferanselokaler

Dagens smittevernskrav endrer vår kapasitet i møterom og konferansesaler, i oversikten er det tatt høyde for 1 meter avstand mellom deltagerne. Antallet gjelder for deltagere, arrangører og/eller foredragsholdere vil komme i tillegg. Her kan du laste ned kapasitetsoversikten.

Lokalem2KlasseKinoUbordLangbord
Gustav Vigeland33895100
Gustav Vigeland 1213506020
Gustav Vigeland 212530351616
Sinnataggen15730

 

Gustav Vigeland

Konferansesalen kan deles opp med lydtette vegger til 2 mindre enheter. Stort mingleområde på utsiden, med plass til stands og servering av mat og drikke. Dette området er tilgjengelig ved leie av Gustav Vigeland, og utstillere kan tildeles plass etter nærmere avtale

Fasiliteter:

•Scene med talerstol

•3 prosjektorer med tilhørende lerret

•Trådløse mikrofoner

Sinnataggen

Møterommet er et lyst, flott auditorium med bra og dempet akustikk. Stort mingleområde på utsiden, med plass til stands og servering av mat og drikke.

Fasiliteter:

•Prosjektorer med lerret

•Talerstol og panelbord foran

•Whiteboardtavle

•2 trådløse mikrofoner

•Strømuttak i alle bord

Matkonsept:

Vårt kjøkken kreerer nydelige måltider for alle sesonger.

 

Bildegalleri

 

Ankomst og parkering

Det er gode parkeringsmuligheter hos Q-park i Essendropsgate, og ved Oslo kommunes parkeringstomt vis-a-vis NHO Møtesenter i Middelthunsgate. Nærmeste t-banestopp er Majorstuen, trikk og buss stopper ved Frogner Stadion.

 

Adresse:
Middelthuns gate 27
0368 Oslo

Telefon: (+47) 21 09 67 20

E-post: konferansesenteret@nho.no