Aktuelt

Foodtruck på Norgesturne - Camps fra sør til nord!

Denne sommeren har vi i 4Service Camps virkelig vært på hjul! Med vår egen foodtruck har vi besøkt camper over hele landet fra sør til nord, og skapt grillfest og uforglemmelige øyeblikk for våre gjester.

Mann som går inn i en 4Service Foodtruck

Publisert

Bak rattet, og foran grillen, finner vi vår matfaglige reiseleder, Stig Skjerve, som har tatt med seg både erfaring og entusiasme på veien. På menyen har han servert alt fra grillklassikere og tex-mex til sommerfriske desserter. Stemningen har vært like variert og fargerik som menyen.

Drømmejobben

Turneen startet i sør, og i løpet av sommeren har Stig blant annet vært innom Lofoten, Andøya, Sandnessjøen og så langt nord som Sørøya. På veien byr han på menytemaer som grillklassikere, tex-mex og sommerfriske desserter, og mange gode samtaler.

Stig som står i luken på foodtrucken.

Foto: Silje Reistad

– Jeg elsker å skravle med folk, og jeg ser hvor mye det betyr når noe skjer. Gjestene deler ofte historier fra sine egne liv under disse møtene, og det gir meg utrolig mye tilbake, forteller Stig.

Responsen har vært overveldende, og mange har satt pris på at foodtrucken gir en opplevelse som skiller seg ut i hverdagen.

Spennende bakgrunn

Stig har en mangfoldig bakgrunn som utdannet sveiser, har jobbet på ranch utenfor Dallas, vært livvakt for en kjent radiostjerne i USA og kokk i Hollywood. Nå bruker han all erfaring som en del av formidlingen, både i menyene og i møte med folk.

– Jeg legger sjela mi i dette. Alt er marinert og gjort klart i forkant, og så setter vi opp telt, bord og griller. Det skal være gjennomført, og det skal merkes, sier Stig, som beskriver dette som sin drømmesommerjobb.

Stig forbereder mat før det skal med i foodtrucken

Foto: Silje Reistad

Ikke et enmanns-show

Men han har ikke vært alene. Vår matfaglige koordinator Teodora Steinlechner og arbeidsleder for vaktmesterteamet Ørjan Hetland har stått i spissen for planleggingen, som startet allerede i mars. Mellom mai og august ble det arrangert hele 13 events, med alt fra 200 til 1000 gjester per gang, på camper som Aibel, Rosenberg, Aker og Nymo.

For både gjester og ansatte har foodtrucken blitt et samlingspunkt. Den skaper fellesskap, matglede og serviceopplevelser i toppklasse. Gjestene spør allerede etter neste stopp ,og vi kan love at dette ikke er siste gang vi ruller ut.

Vi gleder oss allerede til neste sommer, og til å fortsette å løfte hverdagen – én foodtruck og én grillfest av gangen.