Pav Bhaji
Pav Bhaji en ypperlig måte å få brukt opp potetene fra gårdsdagens middag og grønnsakene som har blitt litt dvaske i grønnsaksskuffen.
Glutenfri bananpannekaker
Dette er en enkel oppskrift som gir nytt liv til gamle bananer – en råvare mange ofte glemmer på kjøkkenbenken. Disse pannekakene kan spises både til frokost, eller serveres som en dessert. Bruker man glutenfritt havremel har man også et fint glutenfritt alternativ.
3 måter å gi nytt liv til gammelt brød
Alle har opplevd å ha tørt brød liggende på benken. Oftest havner det i søpla, men halvgrovt eller fint brød kan forvandles til fristende desserter på disse tre enkle måtene.
Around the world: Japas
Første ATW-aktivitet ut i år er Japas – japansk tapas. Her møtes den spanske og japanske kulturen i et hav av små retter, fylt med spennende smaker.
Bærekraft i fokus på Sundtkvartalet
Kan man lage rundstykker av insekter? Vi tok en prat med kjøkkensjef Irene Håbrekke og site manager Krasimira Landsverk om sunt kosthold, insekter som proteinkilde og Sundtkvartalets byggherrer Entra - vår kunde og stolt samarbeidspartner av Oslo Miljøhovedstad 2019.
Irene er årets kvinneforbilde 2019
- For meg så er det teamwork og trivsel som er det viktigste, sier Irene Dale, kjøkkensjef på Langkaia og årets kvinneforbilde i Compass Group.
Spenstige smaker med Funky Fresh Food
Hvorfor er chili bra? Les mer om Chili, soya, umami og spreke fargekombinasjoner med Funky Fresh Food her
4 råd mot et sunnere og mer bærekraftig 2019
Ordet mat-redder ble nr. 6 på Språkrådets 10-på-topp liste til årets ord 2018. Det synes vi er topp, og vi har latt oss inspirere til å dele 4 råd mot et sunnere, mer bærekraftig og praktisk 2019.
Restematoppskrifter – julemat
Ring romjulen inn, og unngå matsvinn, med disse lekre restematoppskriftene
Et møte med renholderne på CatoSenteret
Det er mandag 3.desember og renholdernes dag. Vi tok turen til vakre Son og CatoSenteret for å hedre renholdsteamet, representert av Gosia Misiewich, Linda Orskaug og Anne Lahtela.
Diwali bringer lys til vintermørket
Årets siste «Celebrations: Around the World» er den indiske lysfesten Diwali. Vi ble med på feiring i Entras kantine på Posthuset i Oslo.
Årets Compass Academy-favoritter
Compass Academy kurskatalog for 2018/19 er klar. Vi inviterte den engasjerte gjengen hos Sparebank 1 til å fortelle om sine favoritter.
Around the World: Oktoberfest
Vi tok en hyggelig lunsjprat med Joachim Mayer, Servicemanager på Fornebuporten, for å snakke oktoberfest, mat og selvfølgelig Joachim selv.
Anita skal lede Norges første landslag i Community Catering
Enhetsleder ved Eurests kantine på Spikerverket i Nydalen, Anita Stene (31), ble torsdag utnevnt som manager av Norges første landslag i Community Catering
Cathrine er best på HMS 2018
- Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året. Hele æren vil hun imidlertid ikke ha.
1 2