Bakt torsk med ertepuré, baconsmør, karsesalat og ovnsstekte småpoteter 

Vår Menu Manager Espen deler her sin fantastisk gode oppskrift på bakt torsk med knallgodt tilbehør, som pirrer smaksløkene. Denne må du prøve!

Pizza med spekeskinke og basilikum

Vår menyplanlegger André deler sin favorittoppskrift på helgepizza med sprø skorpe og fyll som får tennene til å løpe i vann. Denne vil du garantert lykkes med! Pimp opp pizzaen med digg topping etter ønske.

Salat-taco med krydderhete kikerter

Denne The Chick Pea-retten er en favoritt i våre personalrestauranter, og vi oppfordrer deg til å prøve salat-taco hjemme for en smakfull start på det nye året!

Slik vinner du kampen om talentene i Generasjon Z

Generasjon Z er den generasjonen arbeidstakere som i størst grad krever tjenester for økt velvære, samt plantebaserte alternativ og digitale løsninger på arbeidsplassen.

Compass Group og Campus Kristiansund inngår samarbeid

Mat- og serviceleverandøren Compass Group Norge skal levere FM-tjenester og personalrestaurant til Campus Kristiansund for 160 millioner over fem år. Dermed er en ny og viktig brikke på plass for å skape en attraktiv campus på Nordvestlandet.

Returboksordningen Pantus erstatter engangsbeholdere i regjeringskvartalet

I samarbeid med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) lanserer Compass Group, som første selskap i Norge, returboksordning med pant i stedet for engangsbeholdere.

Skrei «Japonaise» med brunet soyasmør

Mange av våre retter passer godt til flere forskjellige typer fisk. Kveite og skrei overlapper hverandre i mange gode retter!

Årets kvinnelige forbilde 2023

Hun er hardtarbeidende og følger alltid opp på sakene sine, små og store. Elin Olsson er kåret til årets kvinnelige forbilde i Compass Group Norge i 2023.

Laks Ponzu

Laksen en fantastisk råvare som vi i Norge like gjerne nyter rå så vel som kokt, stekt og røkt. Her kan du se en av våre populære lakseoppskrifter - Laks Ponzu.

Grønn plantebasert fredagstaco

Du kommer til å elske denne krydderstekte fredagstacoen av linser med mango- og koriandersalat, tomatsalsa og syltet løk.

Personalrestauranten som frister folk til å komme på jobb

Hva gjør du dersom du ønsker at de ansatte skal velge kontoret fremfor hjemmekontoret? Hos Neptune Energy i Stavanger lokker de med et fristende mattilbud i sin innovative kantine.

Vi støtter Frisk Askers bamsefond

Som tett samarbeidspartner med Frisk Asker Hockey er det naturlig for Compass Group Norge å støtte Bamsefondet. Barn og unge skal ha like muligheter til å drive med det de elsker å gjøre i sitt nærmiljø.

Den rette kandidaten

Sammen med NAV Grorud og voksenopplæringen på Skullerud sikrer Compass Group Norge utdanning til flinke kandidater som får brukt sine evner. – For oss er dette et samfunnsoppdrag hvor vi gir en jobbmulighet til de som ellers ville hatt vanskeligheter med å komme i arbeid, sier Ragnhild Amundsen i Compass Group.

Compass Group signerer milliardkontrakt med Construction City

Compass Group får ansvaret for serverings- og servicetjenester på byggebransjens viktigste arena, i Construction City på Ulven.

En reise gjennom matboder

Å være foodie er det samme som å være på en matreise gjennom livet. Aldri blir du mett på inntrykk, og du finner alltid nye og spennende favoritter.

1 2 3 8