Møtemat og arrangementer

Våre profesjonelle kokker og medarbeidere har både erfaring, kompetanse og ressurser til å være behjelpelige med mat, servering og andre tjenester. Vi bidrar ved møter eller små og store arrangementer, det være seg på dagtid, kvelder eller i helgene.

Møtemat

God mat og drikke er viktig for et produktivt møte. Vi har utviklet en rikholdig meny for møtemat som inneholder både tradisjonelle og moderne valg, og som stadig videreutvikles. Menyen kan selvfølgelig også tilpasses spesielle ønsker og behov, og om ønskelig kommer gjerne våre kokker med kreative innspill og anbefalinger til menyer skulle det være behov for dette. I tillegg til god mat, lager vi også energigivende snacks, fristende fruktfat, ferske bakevarer og kaker.

Selskap og arrangementer

Vi driver flere store konferansesentre og har lang erfaring i å gjennomføre et bredt spekter av møter og arrangementer. Videre drifter vi også et stort restauranthus med stor møteromsavdeling på Fornebuporten. Vi kan ta hånd om ditt arrangement fra A-Å, enten det er gourmetmiddag, julebord, avdelingsfest, konferanse, avslutning eller bryllup.

Vi legger vekt på profesjonell service og høy kvalitet på maten, og målet er å gjøre opplevelsen ekstra minneverdig for gjestene på alle områder.

Vårt sterke fagteam av kokker elsker å stelle i stand til fest! Og ved slike anledninger er ofte også vårt eget Culinary Team, som består av våre aller dyktigste og mest kreative kokker, med på laget.

 

I Compass Group setter vi alltid sikkerhet først i alt vi gjør. Et av våre viktigste prinsipper er at vi aldri inngår kompromisser når det gjelder helse og sikkerhet for våre kunder, gjester og medarbeidere. Les mer om arbeidet vårt med helse, miljø og sikkerhet på sidene for HMSK.

Helse, miljø og sikkerhetsarbeid i Compass Group Norge

Andre tjenesteområder
Konferansepakker
Velg blant våre konferansepakker som inneholder møterom, mat og drikke, standard teknisk utstyr og trådløs nettilgang.
Les Mer
Konferansemenyer
I våre konferansemenyer og dagpakker finner du et stort utvalg av retter og snacks.
Les Mer
Selskapslokaler
Vi har flotte restauranter og selskapslokaler, spennende menyer og alle rettigheter.
Les Mer