Selskapslokaler

Når man skal arrangere et selskap er lokale og god mat viktig. Vi har flotte restauranter og selskapslokaler, spennende menyer og alle rettigheter. Her kan du arrangere alt fra små mottagelser til firmafester, fødselsdager, bryllup, konfirmasjoner og dåp.

Festsalen i Ingeniørenes Hus

Denne flotte funkisperlen ligger et steinkast fra Nationalteateret. Festsalen har egen scene, teknisk utstyr integrert og direkte utgang til egen terrasse og mingleområder. Lokalet passer godt  til firmafester, mottakelser, bryllup, julebord, sommerfester og andre eventer. Her er det plass for opptil 200 gjester.

 

Christiania Qvartalet Møtesenter

Sentralt i Kvadraturen ligger Christiania Qvartalet Møtesenter. I tilknytning til vår restaurant har vi en egen sjarmerende bakgård som gjør at du kan arrangere selskapeligheter for opptil 160 personer gjennom hele året. Restauranten er en perfekt arena for blant annet julebord, vinterball og sommerfester.

 

Holbergs Terrasse

Holbergs Terasse ligger sentralt plassert i Pilestredet, rett ved høyskolen i Oslo. I vårt intime atrium med glassfasade vil gjester på dagtid kunne nyte lunsj i lyse og luftige omgivelser. På kveldsarrangementer serveres middag under det som føles som en åpen stjernehimmel.

 

The Local Fornebu – Grand Hall

Restauranthuset The Local består av The Local Kitchen, The Local Oven og The Local Bar. Vi har en forkjærlighet for råvarer med en lokal historie, og du kan forvente service på et høyt nivå. Besøk nettsiden

Grand Hall ligger i tilknytning til The Local og er Fornebuportens absolutt største utleielokale. Med sitt moderne og stilrene uttrykk kan dette rommet enkelt tilpasses og innrettes for ditt arrangement, og er særdeles velegnet for selskap og fest.

 

Ernst Hagen Salen – Høyskolen i Kristiania

Ernst Hagen Salen ligger i Kirkegata 24 i Kvadraturen. Salen er en del av Høyskolen i Kristiania og leies ut til kvelds- og helgearrangementer. Salen har god takhøyde med glasstak, scene, og eget kjøkken, og passer for alle typer arrangement. 

Andre tjenesteområder
Selskapsmenyer
Våre menyer varierer med sesongene og tilpasses ulike anledninger, og vi skreddersyr også menyer etter behov.
Les Mer
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store, og små møter.
Les Mer
Christiania Qvartalet Møtesenter
I Kvadraturen i Oslo finner du dette flotte, nyoppussede møtesenteret med lyse lokaler, egen patio, selskapslokale med glasstak og møterom i alle størrelser.
Les Mer