Zefyr Hotell

Zefyr Hotell ligger i Bodø og er et tilbud fra Nordlandssykehuset til pasienter og pårørende. Hotellet eies av Nordlandssykehuset og driftes til daglig av Medirest.

Hotellet har 61 lyse og komfortable rom. Alle rom har dobbeltsengmulighet og er utstyrt med eget bad/WC, telefon og kjøleskap samt nødalarm som ekstra sikkerhet dersom det skulle tilfalle pasienten noe under oppholdet. 8 rom er tilpasset funksjonshemmede og 6 rom er tilpasset familier. Vi har resepsjonister som er utdannet sykepleiere i resepsjonen døgnet rundt.

Du finner vår døgnåpne kafé i forbindelse med resepsjonen. Her tilbyr vi et variert utvalg av drikke, kaker, kioskvarer, salater og påsmurt, aviser og annet lesestoff samt et enkelt utvalg av hygieneartikler. Kafeen har alle rettigheter.

Næringsrik kost av friske råvarer

Til alle våre måltider legger vi vekt på næringsinnhold og utvalg av smakfulle retter. Måltidene serveres i restauranten.

Møtelokaler og bevertning

Hotellet har flere møtelokaler av ulike størrelser. Bevertning til ulike arrangementer i og utenfor hotellet tilbys også.

Trådløst nettverk

Hotellet har gratis trådløst nett i hele hotellet.

Beliggenhet

Hotellet har en sentral beliggenhet. 10 min gange til sentrum og 5 min med taxi til flyplass.

Ta kontakt med oss:

zefyr.booking@medirest.no

Tlf: (+47) 75 50 06 20

Besøksadresse:
Biskop Kroghs gate 21, 8007 Bodø