Restaurant

Gjennom Servert leverer vi restaurantkonsepter som treffer på smak, stemning og forventning.

Bartender serverer kunder i baren

Mat og drikke

Våre restaurantkonsepter fra Servert tilbyr et mangfold av spisesteder i flere av Norges største byer. Fra profilsterke merkevarer i bybildet til skreddersydde white label-restauranter, utvikler og drifter vi løsninger som matcher både kundens identitet og gjestenes preferanser.

Felles for alle våre restauranter er kompromissløs kvalitet og en tydelig ambisjon: Å levere på det gjesten forventer og gjerne enda litt mer.

Vi legger vekt på detaljer, råvarekvalitet og serviceopplevelse i hvert eneste ledd, og skaper restauranter der folk trives enten de er på jobb, på reise eller ute etter en god matopplevelse.

Vi gir deg ikke bare et måltid, men en gjennomført restaurantopplevelse.

Kontaktpersoner

Yi Feng Guo

Yi Feng Guo

Sales & Business Development Director B&I Food & FM

+47 936 38 838Send e-post
Trine Holmen-Løkken

Trine Holmen-Løkken

Business Unit Director FM

+47 926 53 800Send e-post

Karriere

Bli med å skape gode opplevelser for tusenvis av mennesker!

Vi er opptatt av å tilby en fremoverlent arbeidsplass med et godt miljø, hvor alle ansatte trives og utvikles. Vi er stadig på jakt etter hyggelige kollegaer!

Ledige stillinger