Ullevål Hotell

Ullevål Hotell er et tilbud fra Oslo Universitetssykehus, Ullevål (OUS) til pasienter og pårørende. Pasienthotellet eies av OUS og driftes daglig av Medirest.

Hotellet består av 131 gjesterom
De trivelige rommene er utstyrt med eget bad/WC, TV, telefon, kjøleskap, samt alarm for ekstra sikkerhet. Resepsjonen er bemannet med sykepleier hele døgnet. Alle rom har mulighet for ekstra seng. Vi har rom tilpasset funksjonshemmede i hver etasje. Det er også mulighet for familierom.

Døgnåpen café/kiosk
Vår Café Liscio (italian for smooth) er døgnåpen og ved siden av et bredt sortiment av kioskvarer byr caféen på et variert utvalg av kaffe/te, ferske bakervarer, kaker, mineralvann, salater og påsmurt. Caféen har alle rettigheter.

Sunnhet, velvære og livsstil på menyen
Det skal være enkelt å velge sunt. Vi tilbyr næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære. Her kan du nyte en velsmakende meny i sosialt miljø, eller du kan krype opp i sofakroken i caféen med en rykende varm kopp latte og fersk croissant.

Trådløst nettverk – Hotellet har tilgang til trådløst nettverk for våre gjester.

Hotellet har en sentral beliggenhet - Buss og trikk i umiddelbar nærhet. 10 min med taxi til sentrum.

Velkommen til SPA
Medica SPA drives i samarbeid med Medirest og i underetasjen finner du en bred meny av velværetilbud; fra klassisk hudpleie til Hot Stone-massasje og Stress Relief. Badstue og steamdusj er også tilgjengelig. Timebestilling: 21 05 84 40.

Her finner du oss:

 

Performance with heart

Ullevål Sykehotell

Velkommen til Ullevål Hotell!


Ta kontakt med oss:

Ulleval.hotell@medirest.no

Tlf: (+47) 21 60 36 00

Besøksadresse: 
Bygning 10 på sykehusets område,
Kirkeveien166, 0450 Oslo