Måltidstjenester Offshore

Å tilby våre gjester et sunt, godt og balansert kosthold er av stor betydning for ESS

Grønne, sunne måltider med Life at Sea

Life at Sea er betegnelsen på vår service- og matleveranse offshore. Med fokus på det sunne, på helse og på vårt miljø jobbes det målrettet mot en grønnere profil. Brødskolen, det grønne og kunnskapsløft er hovedelementene i Life at Sea. ESS har blant annet utviklet et eget Offshore brød, til glede for alle våre gjester, samt en intern digital håndbok – Vegetarhåndboken – tilinspirasjon rundt variasjon og presentasjon. I oktober 2019 startet det nyetablerte ESS Culinary Team med implementering offshore. Konseptet har blitt godt mottatt både av gjester og ansatte.

 

Innkjøp og menyer

Vi skal servere våre gjester næringsrik mat basert på råvarer av høy kvalitet. Vi har fokus på å bruke norske og lokale råvarer der det er mulig, og dersom sesong og tilgjengelighet tillater det. 

Vi vet at mat og helse trolig er de viktigste faktorene for å skape et godt arbeidsmiljø. Det er derfor viktig for oss å fokusere på kvalitet, ernæring, variasjon og smak!

ESS har gode relasjoner med de fleste ledende leverandører av mat og drikke i Norge. Vi har også en sterk kjøpekraften gjennom vår eierrolle i innkjøpssamarbeidet; GRESS-gruppen.
GRESS-gruppen sikrer de mest konkurransedyktige prisene på råvarer, en fordel som overføres til våre kunder gjennom prisingen. Les mer om GRESS-gruppen her. 

Produktutvikling og ernæring

ESS har sterke fagpersoner innenfor utvikling og ernæring. Vi har en dedikert Food Service Manager med lang erfaring, som er ansvarlig for matleveransen i ESS, både innenfor ernæring, menysammensetning og konseptutvikling.

I Compass Group har vi også en egen ernæringsrådgiver som har en rådgivende rolle i utvikling av menyer for å sikre at maten vår er i tråd med kundens krav til næringsinnhold, samt med alle relevante diettanbefalinger. I tillegg har vi et eget Culinary Team, som består av våre beste kokker. Teamet bistår i menyutvikling, aktiviteter og arrangementer etter behov.

ESS sine ansatte er en viktig del av hverdagen til sine gjester, og de bidrar til et godt arbeidsmiljø. 

Les mer om

Vår leveranse offshore
Vi har nesten 50 års erfaring med mat og service offshore, og har alltid sikkerhet i fokus
Les Mer
Renholds- og vaskeritjenester
Riktig renholdsløsning er viktig for helse, miljø og sikkerhet. Våre dyktige renholdere bidrar til et sunt inneklima og et godt arbeidsmiljø!
Les Mer
Øvrige tjenester i ESS
Vi tilbyr fleksible løsninger innen resepsjon, kiosk, beredskap og velferdstjenester
Les Mer