Mikromarked

Fremtidens arbeidsplass krever fleksibilitet. Market 24/7 er et mikromarked som møter alle behov for god mat døgnet rundt.

Market 24/7 er et selvbetjent, modulbasert og fleksibelt konsept med fokus på god mat av høy kvalitet.Dette er løsningen for de som har et kantinebehov og ønske om å strekke åpningstiden utover vanlige kantinetider, men redusere faste kostnader.

Fremtidens arbeidsplass setter større krav til fleksibilitet. I fremtiden vil det bli vanligere at arbeidstakere i større grad ønsker å jobbe når det selv passer dem. Vårt svar er å tilby en løsning som alltid kan være åpen når du er på jobb.

Gjennom Market 24/7 kan vi sørge for en tilpasset, praktisk og trygg matservering for alle kunder, uavhengig av når på døgnet behovet melder seg. Konseptet er modulbasert og kan enkelt skaleres opp eller ned i størrelse, for å håndtere riktig antall mennesker og behov

Konseptet passer for kontorindustriskole og offentlig sektor.

Market 24/7 passer for alle!

Konsepter

Kiosk
Våre kiosk og vending-løsninger er av høy kvalitet, og har mange muligheter i sortimentet
Les Mer
Kaffebar
Våre kaffebarer tilbyr nystekte bakevarer og kaffe av høy kvalitet. Alt servert med et smil.
Les Mer
Spisesteder og kaffebarer åpne for alle
Visste du at vi også drifter kommersielle kafeer og spisesteder? Her er noen av våre skjulte perler som du kan besøke året rundt.
Les Mer