UNISON

UNISON Facility Management er et sammensatt Facility Management-konsept, som kombinerer og styrer alle tjenester under en sammenhengende leveranse.

UNISON Facility Management er basert på vår mangeårige posisjon som en profesjonell partner for servicetjenester med lidenskap for mat. I tett samarbeid med våre kunder tar vi det beste fra vår brede erfaring og kombinerer det med en solid forståelse av fremtidige trender og behov.

UNISON er et løfte om å sikre effektivitet og eksepsjonell kvalitet – hver eneste dag. Alle tjenester administreres møysommelig som på et veldrevet hotell, med ett ansvarlig kontaktpunkt – din Site Manager.

UNISON møter kompleksitet med enkelhet. Vi møter høye krav med fremragende kvalitet, utfordringer med innovasjon og individuelle behov med samarbeid. Et servicetilbud der alt smelter sammen i perfekt UNISON for å levere menneskedrevne og perfekt koordinerte tjenester.

UNISON er basert på tre ledende prinsipper:

  • Fokus på samarbeid og strategisk partnerskap. Å være unisone med klienter og sluttbrukere – tilpasset deres behov og ønsker, og samarbeide for å gjøre menneskers daglige opplevelser så bra som mulig.
  • Vår klientbaserte tilnærming og forpliktelse til skreddersydde løsninger. Med UNISON tilbyr vi en rekke tjenester, tilpasset kundens behov, slik at de fullt ut kan fokusere på det som teller – sin kjernevirksomhet.
  • Veldokumentert metodikk, hvor UNISON leverer et komplekst sett med leveranser med sømløs koordinering, som sikrer synergier og maksimal effektivitet.

Vi håper du vil være i perfekt UNISON med oss.

Tjenester

Eiendomsdrift
"Hard FM" er tjenester som er direkte knyttet til vedlikehold av en eiendom.
Les Mer
Støttetjenester
Soft FM blir for det meste sett på som tjenestene i bygget som gir mer komfort.
Les Mer
Vår FM-leveranse
Vår leveranse bygger på moderne systemer, samarbeid og organisering som sikrer høy kvalitet
Les Mer