Matfilosofi

Servicepartneren med ekte lidenskap for mat.

I Compass Group forplikter vi oss til kontinuerlig forbedring, høye krav og store mål. Vi jobber for å oppfylle vår ambisiøse matfilosofi hver eneste dag. 

Derfor har vi fått på plass det som vi mener er Norges beste kulinariske team. Med prisbelønte og anerkjente Gunnar Hvarnes som kulinarisk direktør, har vi begitt oss ut på en ny, unik og spennende reise.

Et brennende engasjement ligger i vårt DNA.

Vår globale tilstedeværelse gjør at vi utvikler oss med nye impulser, og gir oss en unik mulighet for idéutvikling, innovasjon og konstant forbedring. 

Vi føler stort ansvar og stor omsorg, og vi streber alltid etter å kjøpe produkter som er sesongbasert og lokalt produsert, samt økologisk der det er fornuftig og hensiktsmessig. Vår evne til å fokusere på kvalitet og pris, sammen med lidenskap, engasjement og kjærlighet til det kulinariske yrket, er etter vår mening enestående. 

Vi er ikke en lat gigant, men en ambisiøs og hardtarbeidende kjempe som strekker seg ekstra langt for å bli den beste utgaven av oss selv. 

Vi serverer velsmakende og næringsrik mat, som gir glede og energi innenfor rammene av en ansvarlig drift. 

Matkonsepter

Marketplace
Marketplace er den moderne buffeten – med fokus på gode råvarer, smaker fra hele verden og grønne valgmuligheter.
Les Mer
Food & Co
Food & Co er stedet for den ekte foodien. Restauranten styres av et team av lidenskapelige kokker, som elsker å lage smakfulle, næringsrike og inspirerende måltider.
Les Mer
Food Court
Food Court er vårt helt nye og fleksible konsept for kantine - personalrestauranten som er som en mathall.
Les Mer