Kaffebar

Våre kaffebarer tilbyr nystekte bakevarer og kaffe av høy kvalitet. Alt servert med et smil.

Kaffebar

“Passion for People & Coffee”

Vi tilbyr kaffebarer i en rekke ulike løsninger for både lukkede bedriftsmiljøer og åpne kommersielle etableringer. Kjernen i våre konsepter er kontinuerlig utvikling. Vi drar nytte av både vår egen erfaring på det norske markedet, og henter inspirasjon fra konsernets verdensomspennende drift.

Kaffebarkonseptene våre varierer i størrelse, innhold og design. Utformingen kan være som en forlenget arm av bedriftskantinen, eller være et eget sterkt og gjennomarbeidet konsept.

hav a java logoVi løfter frem den enestående norske kaffekulturen med vårt eget brand for kaffebarer – Hav a Java.

Konseptet kan komme i alle størrelser, kostnadsbilder, samt skreddersys etter kundens behov og ønsker. Vi gjør alltid en analyse og kommer med en tydelig anbefaling på dette. Felles for dem alle er at de serverer kaffe av høy kvalitet, fersk bakst, nylaget frokost, påsmurt, salater, drikke og andre småvarer. Det konkrete varesortimentet tilpasses til kundens behov.

Kaffebaren tilpasses lokalene og bidrar til å skape et naturlig samlingspunkt, fristende dufter og gode opplevelser.

Hav a Java er det nye og urbane nordiske kaffekonseptet til Compass Group. En innbydende kaffebar med fokus på kvalitetskaffe i en avslappet atmosfære.

Et naturlig møtested

Hav a Java er et naturlig møtested når du trenger en «pick me up», enten du kommer alene eller med venner. «Java» er ikke bare en øy, men også et synonym for kaffe. «Hav a Java» er vår måte å spørre noen om de vil ha en kaffe.

Filosofi og bærekraft

Vi har utviklet en egen personlighet og identitet for Hav a Java. Den er lett, leken og imøtekommende. Samtidig er vi svært seriøse når det gjelder kvalitetskravene til kaffen vi serverer, og råvarene vi benytter. Disse kravene skal alltid hvile på solide standarder for etisk, bærekraftig og rettferdig handel.

Det er derfor vi har en eller flere sertifiseringer på alle våre produkter, enten det er Fairtrade, UTZ, Økologisk eller Rainforest Alliance. Vår filosofi er at alt som håndlages i våre kaffebarer skal produseres og serveres med omtanke, kjærlighet og glede.

I våre kaffebarer serveres alltid fersk bakst, velsmakende mat tilpasset måltidsdøgnet, samt et godt utvalg av produkter bestående av kaffebønner, bryggeutstyr, konfekt og gavepakker slik at du kan ta med deg den gode Hav a Java-opplevelsen hjem.

Kaffestasjon og kaffeautomater

Konseptet kan komme i alle størrelser og med ulike kostnadsmodeller, samt skreddersys etter kundens behov og ønsker. Vi gjør alltid en egen analyse og kommer tilbake med en tydelig anbefaling. Vi har egne avtaler med leverandører av både større kaffestasjoner og ubetjente automater. Her er det et bredt spenn fra de helt enkle modellene til de mer sofistikerte – med kaffe i premiumkvalitet.

Automatene kan bygges inn i miljøet for å understreke roen ved en god kopp kaffe, og bli en integrert del av lokalets sosiale funksjoner. De kan også fremheves eller gjemmes ved behov. Vi har solid kompetanse og kunnskap til ulike løsninger, og kan være en god sparringspartner for å finne beste løsningen.

Oppfølging av kaffeautomater er en del av vår leveranse på svært mange kontrakter.

Tjenester

Kantine
Med ekte lidenskap for mat og service, tilbyr vi bærekraftige kantineløsninger som begeistrer gjestene - hver eneste dag.
Les Mer
Kiosk
Våre kiosk og vending-løsninger er av høy kvalitet, og har mange muligheter i sortimentet
Les Mer
Spisesteder og kaffebarer åpne for alle
Visste du at vi også drifter kommersielle kafeer og spisesteder? Her er noen av våre skjulte perler som du kan besøke året rundt.
Les Mer