Kaffebar & Kaffestasjon

Kaffe er en viktig del av den norske kulturen – ikke minst på jobb. Et hyggelig, uformelt kafémiljø med skikkelig god kaffe betyr mye for ansatte og gjester.

Kaffebar

Vi tilbyr kaffebarer i en rekke ulike løsninger, for å best møte ditt byggs unike behov. Kjernen i vårt konsept er kontinuerlig utvikling. Vi drar nytte av både vår egen erfaring i det norske markedet, og drar inspirasjon fra konsernets verdensomspennende drift.

Kaffebarkonseptene våre varierer i størrelse, innhold og design. Utformingen kan være som en forlenget arm av bedriftskantinen, eller ha et eget sterkt og gjennomarbeidet konsept. Blant våre merkevarer finner du blant annet:

 

 

Valg av kaffebarkonsept avhenger av størrelsen, kostnadsbildet, samt kundens behov og ønsker. Vi gjør alltid en analyse og kommer med en tydelig anbefaling på dette. Felles for dem alle er at de serverer kaffe av høy kvalitet, fersk bakst, nylaget frokost, påsmurt, salater, drikke og andre småvarer. Det konkrete varesortimentet tilpasses til kundens behov.

Kaffebaren tilpasses lokalene og bidrar til å skape et naturlig samlingspunkt, fristende dufter og gode opplevelser.

Kaffestasjon / kaffeautomater

Vi har egne avtaler med leverandører av både større kaffestasjoner og ubetjente automater. Her er det et bredt spenn fra de helt enkle modellene, til de mer sofistikerte. Automatene kan bygges inn i miljøet for å understreke roen ved en god kopp kaffe, og bli en integrert del av lokalets sosiale funksjoner. De kan også fremheves, og gjemmes ved behov. Vi har solid kompetanse og kunnskap til ulike løsninger, slik at vi kan finne den rette for deg.

Oppfølging av kaffeautomater er en del av vår leveranse på svært mange kontrakter.

Tjenester
Kantine/ Personalrestaurant
Med ekte lidenskap for fantastisk mat og service, tilbyr vi kantineløsninger som skal begeistre gjestene - hver eneste dag!
Les Mer
Kiosk & vending
Våre kiosk og vending-løsninger er av høy kvalitet, og har mange muligheter i sortimentet
Les Mer
Møtemat og arrangementer
Vi tilbyr alt fra sunn og enkel snacks til porsjonstore delikatesser og komplette måltider
Les Mer