Våre sentre og hotell

Velkommen til oss. Vi drifter i dag fire pasienthotell og tre rehabiliteringssenter med vårt konsept Nordic Nurture. Sentrene og hotellene ligger plassert fra Son og Bærum i øst til Bergen i vest.

Hotellene er åpne for alle, fra forretningsreisende og turister, til pasienter og pårørende. Beliggende i nær tilknytning til sykehusene, er pasienthotellene et trygt og godt sted å være. Vi har mange servicetilbud, og det er mulighet for noe å spise og drikke hele døgnet.

Finn ditt hotell eller rehabiliteringssenter

Hvert hotell og rehabiliteringssentre har sine unike tilbud. Vi ber deg finne frem til ditt hotell i oversikten under, og lese om hvilke servicetilbud som er aktuelle for deg.

Våre hoteller og rehabiliteringssentre:

Ullevål Hotell

Hotellet ligger i tilknytning til Ullevål sykehus i Oslo, men er også er åpent for andre reisende. Her er det lyse, hyggelige rom, kiosk og flotte fellesarealer.

Les mer

 

Gaustad Hotell

Gaustad Hotell ligger i tilknytning til Rikshospitalet i Oslo. Hotellet er et tilbud fra Oslo Universitetssykehus til pasienter og pårørende.

Les mer

 

Hotell Montebello

Hotell Montebello ligger i tilknytning til Radiumhospitalet i Oslo, og er pasienthotell for pasienter og pårørende.

Les mer

 

Haukeland Hotell

Hotellet ligger i tilknytning til Haukeland Sykehus i Bergen og er et tilbud for pasienter og pårørende, men er også åpent for andre reisende. Hotellet har kiosk og konferanse- og selskapsavdeling.

Les mer

 

Catosenteret

CatoSenteret ligger i Son, 5 mil sør for Oslo. Senteret har siden 1998 gitt tilbud innen kompleks rehabilitering som en del av spesialisthelsetjenesten.

Les mer

 

Godthaab Helse og Rehabilitering

Senteret ligger vakkert og landlig til i hjertet av Bærum. Det har 76 rom som alle har eget bad, og wifi. Her er det også en hyggelig kafé som er åpen for alle.

Les mer

 

Unicare Fram

Unicare Fram er et rehabiliteringssenter, og ligger på Rykkinn i Bærum. Senteret holder til i et perlehvitt nyklassisk bygg, og er omgitt av en grønn og frodig hage.

Les mer