Våre sentre og hotell

Velkommen til oss. Vi drifter i dag hoteller, pasienthoteller og tre rehabiliteringssenter med vårt konsept Nordic Nurture. Hotellene og sentrene ligger plassert fra Son og Bærum i øst til Bergen i vest.

Hotellene er åpne for alt fra forretningsreisende og turister, til pasienter og pårørende. Beliggende i nær tilknytning til sykehusene, er pasienthotellene et trygt og godt sted å være. Vi har mange servicetilbud, og det er mulighet for noe å spise og drikke hele døgnet.

Finn ditt hotell eller rehabiliteringssenter

Hvert hotell og rehabiliteringssentre har sine unike tilbud. Vi ber deg finne frem til ditt hotell i oversikten under, og lese om hvilke servicetilbud som er aktuelle for deg.

Våre hoteller og rehabiliteringssentre:

Ullevål Hotell

Hotellet ligger i tilknytning til Ullevål sykehus i Oslo, men er også er åpent for andre reisende. Her er det lyse, hyggelige rom, kiosk og flotte fellesarealer.

Les mer

 

Gaustad Hotell

Gaustad Hotell ligger i tilknytning til Rikshospitalet i Oslo. Hotellet er et tilbud fra Oslo Universitetssykehus til pasienter og pårørende.

Les mer

 

Hotell Montebello

Hotell Montebello ligger i tilknytning til Radiumhospitalet i Oslo, og er hotetll for pasienter, pårørende og vanlige reisende.

Les mer

 

Haukeland Hotell

Hotellet ligger i tilknytning til Haukeland Sykehus i Bergen og er et tilbud for pasienter og pårørende, men er også åpent for andre reisende. Hotellet har kiosk og konferanse- og selskapsavdeling.

Les mer

 

Catosenteret

CatoSenteret ligger i Son, 5 mil sør for Oslo. Senteret har siden 1998 gitt tilbud innen kompleks rehabilitering som en del av spesialisthelsetjenesten.

Les mer

 

Godthaab Helse og Rehabilitering

Senteret ligger vakkert og landlig til i hjertet av Bærum. Det har 76 rom som alle har eget bad, og wifi. Her er det også en hyggelig kafé som er åpen for alle.

Les mer