Ullevål Hotell

Ullevål Hotell er et pasienthotell, som også er åpent for andre reisende. Hotellet består av 131 rom, og ble pusset opp i 2018.

Rommene på Ullevål Hotell er lyse og delikate.

Ullevål Hotell er det naturlige valget for pasienter og pårørende, i tilknytning til behandling ved Ullevål Sykehus. Vi har restaurant, døgnåpen kiosk, og alle rettigheter. Hotellet er også åpent for vanlige reisende.

Hotellet består av 131 gjesterom
Rommene er utstyrt med eget bad/WC, TV, kjøleskap, samt alarm for ekstra sikkerhet. Resepsjonen er bemannet hele døgnet.

Alle rom har mulighet for ekstra seng. Vi har rom tilpasset funksjonshemmede i hver etasje. Det er også mulighet for familierom.

Sunnhet, velvære og livsstil på menyen
Det skal være enkelt å velge sunt. Vi tilbyr næringsrike retter med god variasjon. Alle måltider serveres i restauranten, som er lokalisert i første etasje. Her kan du nyte en velsmakende meny i et sosialt miljø, motta gjester i loungeområdet, eller krype opp i sofakroken i kaféen.

Kiosken på Ullevål Hotell er døgnåpen og har både gaver, mat og drikke, og praktiske artikler.

Døgnåpen kafé/kiosk
Vår kafé/ kiosk er døgnåpen, og byr på et bredt sortiment av kioskvarer. Her får du gaver og blader i tillegg til et variert utvalg av kaffe/te, ferske bakervarer, kaker, mineralvann, salater og påsmurt. Kaféen har alle rettigheter.

Hotellet har tilgang til trådløst nettverk for våre gjester

Hotellet har en sentral beliggenhet – Buss og trikk i umiddelbar nærhet. 10 min med taxi til sentrum.

Velkommen til vår velværeavdeling
Medica Spa drives i samarbeid med Medirest i underetasjen. Her finner du en autorisert fotterapeut. Ta gjerne kontakt på 921 46 888 / 900 88 884. Mer utfyllende behandlingstilbud finnes i deres egne lokaler ved apoteket.

Ta kontakt med oss:

resepsjon.ullevalhotell@medirest.no

Tlf: (+47) 21 60 36 00

Besøksadresse:
Bygning 10 på sykehusets område,
Kirkeveien 166, 0450 Oslo