Øvrige tjenester i ESS

Vi tilbyr fleksible løsninger innen resepsjon, kiosk, beredskap og velferdstjenester

Resepsjonstjenester 

ESS tilbyr resepsjonstjenester for flere av kundene våre på norsk sokkel. Typisk ansvar som inngår i denne tjenesten er:

  • totalansvar for resepsjonen
  • tett samarbeid med Helicopter Landing Officer (HLO)
  • håndtering av kriseberedskapsdokumentasjon
  • distribusjon av POB, passasjerlister, bagasjevekt og flylister

Ansvaret som inngår i denne tjenesten varierer fra kontrakt til kontrakt, og er vanligvis definert av hver kunde for å imøtekomme deres spesifikke krav.

Kiosk

ESS driver kiosker på alle våre offshore-installasjoner.

ESS kan tilby et svært fleksibelt kioskkonsept, hvor produktsortimentet er tilpasset kundens behov og størrelsen på rommet som er gjort tilgjengelig.

Beredskap

Etter 40 år i bransjen vet vi hvor viktig det er at alle bidrar, og sammen sørger for at sikkerhet og beredskap er på topp. ESS har derfor beredskap som en naturlig del av våre tjenester, og vi deltar ofte i kundenes beredskapsorganisasjon.

Mange av våre ansatte er sertifiserte livbåtførere, kan hjerte- lungeredning, og annen førstehjelp.

Velferdstjenester

ESS har utstrakt erfaring med å levere velferdstjenester til våre kunder offshore. Vårt mål er å bidra til et positivt miljø om bord, og til å bidra til å sikre god trivsel. Dette kan være aktiviteter som f.eks.: quiz, spinning timer, darts turnering, TV-spill konkurranser, kino og bingo. Vi kan også om ønskelig tilby gjestene diverse kurs.

Gjennom vårt tilbud av velferdsaktiviteter ønsker ESS å styrke fellesskapet om bord, og å tilby våre gjester et mer interessant og inspirerende liv utenom arbeidstiden om bord.

Les mer om

Måltidstjenester Offshore
Å tilby våre gjester et sunt, godt og balansert kosthold er av stor betydning for ESS
Les Mer
Renholds- og vaskeritjenester
Riktig renholdsløsning er viktig for helse, miljø og sikkerhet. Våre dyktige renholdere bidrar til et sunt inneklima og et godt arbeidsmiljø!
Les Mer
Vår leveranse offshore
Vi har nesten 50 års erfaring med mat og service offshore, og har alltid sikkerhet i fokus
Les Mer