Måltidsløsninger

Måltidsløsninger som inspirerer!

I Compass Group er vi ekte foodies med over 75 år i bransjen, og en unik tilnærming til kulinariske opplevelser med helse og bærekraft i sentrum. Maten skal ikke bare være fremragende, men energigivende, og tilpasset gjestenes behov. Derfor starter vi hver årstid med nye oppskrifter og menyer. Vi har hjerte for service, og elsker kravstore ganer. Ta gjerne kontakt, eller les mer om hva vi tilbyr under.

Hva vi tilbyr Aktuelt Ofte stilte spørsmål

Tjenester

Kantine

Med ekte lidenskap for mat og service, tilbyr vi bærekraftige kantineløsninger som begeistrer gjestene – hver eneste dag.

Restaurant

Kulinariske opplevelser tilgjengelig for alle.

Kaffebar

Våre kaffebarer tilbyr nystekte bakevarer og kaffe av høy kvalitet. Alt servert med et smil.

Kiosk

Våre kiosk og vending-løsninger er av høy kvalitet, og har mange muligheter i sortimentet

Mikromarked

Fremtidens arbeidsplass krever fleksibilitet. Market 24/7 er et mikromarked som møter alle behov for god mat døgnet rundt.

Matfilosofi

Servicepartneren med ekte lidenskap for mat.

Aktuelt

Bakt torsk med ertepuré, baconsmør, karsesalat og ovnsstekte småpoteter 

Vår Menu Manager Espen deler her sin fantastisk gode oppskrift på bakt torsk med knallgodt tilbehør, som pirrer smaksløkene. Denne må du prøve!

Pizza med spekeskinke og basilikum

Vår menyplanlegger André deler sin favorittoppskrift på helgepizza med sprø skorpe og fyll som får tennene til å løpe i vann. Denne vil du garantert lykkes med! Pimp opp pizzaen med digg topping etter ønske.

Salat-taco med krydderhete kikerter

Denne The Chick Pea-retten er en favoritt i våre personalrestauranter, og vi oppfordrer deg til å prøve salat-taco hjemme for en smakfull start på det nye året!

Bli en av oss

Vi er over 2000 dyktige, begeistrede og serviceinnstilte medarbeidere i Compass Group Norge. Sammen skaper vi magi hver eneste dag. Med mat, renhold og støttetjenester, gjør vi hverdagen enklere for gjestene våre. Vi rigger til fest, fikser det umulige, og serverer sunn og god mat. Vi skaper pusterom, pause og sosiale møteplasser. Bli en av oss - og utgjør forskjellen på et sted å jobbe, og et sted å høre til.

ledige stillinger

Ofte Stilte Spørsmål

Hva leverer Compass Group?

Compass Group verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2300 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Selskapet opererer i både offentlig og privat sektor, inkludert offshore og pasienthoteller. Som en ledende aktør er vi i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling.

Hvilken kvalitet holder mat og meny?

Vi serverer alltid mat av høy kvalitet, tilpasset kundens preferanser og i tråd med trender, behov og bærekraftige standarder. Les mer om vår matfilosofi her.

Hvordan jobber dere med allergener?

Vi har ulike gluten- og laktosefrie alternativer, og merker all mat med hvilke allergener som er på ingredienslisten, hver eneste dag.

ESS Forpleining, Eurest Mat og drikke, Facility management, Eurest Services - Kontaktskjema

Kontakt oss