Måltidsløsninger
Måltidsløsninger som inspirerer!
I Compass Group er vi ekte foodies med over 75 år i bransjen, og en unik tilnærming til kulinariske opplevelser med helse og bærekraft i sentrum. Maten skal ikke bare være fremragende, men energigivende, og tilpasset gjestenes behov. Derfor starter vi hver årstid med nye oppskrifter og menyer. Vi har hjerte for service, og elsker kravstore ganer. Ta gjerne kontakt, eller les mer om hva vi tilbyr under.
Hva vi tilbyr Aktuelt Ofte stilte spørsmål
Tjenester
Kantine

Med ekte lidenskap for mat og service, tilbyr vi bærekraftige kantineløsninger som begeistrer gjestene – hver eneste dag.

Restaurant

Kulinariske opplevelser tilgjengelig for alle.

Kaffebar

Våre kaffebarer tilbyr nystekte bakevarer og kaffe av høy kvalitet. Alt servert med et smil.

Kiosk

Våre kiosk og vending-løsninger er av høy kvalitet, og har mange muligheter i sortimentet

Mikromarked

Fremtidens arbeidsplass krever fleksibilitet. Market 24/7 er et mikromarked som møter alle behov for god mat døgnet rundt.

Matfilosofi

Servicepartneren med ekte lidenskap for mat.

Aktuelt
Vi støtter Frisk Askers bamsefond
Som tett samarbeidspartner med Frisk Asker Hockey er det naturlig for Compass Group Norge å støtte Bamsefondet. Barn og unge skal ha like muligheter til å drive med det de elsker å gjøre i sitt nærmiljø.
Den rette kandidaten
Sammen med NAV Grorud og voksenopplæringen på Skullerud sikrer Compass Group Norge utdanning til flinke kandidater som får brukt sine evner. – For oss er dette et samfunnsoppdrag hvor vi gir en jobbmulighet til de som ellers ville hatt vanskeligheter med å komme i arbeid, sier Ragnhild Amundsen i Compass Group.
Compass Group signerer milliardkontrakt med Construction City
Compass Group får ansvaret for serverings- og servicetjenester på byggebransjens viktigste arena, i Construction City på Ulven.

Bli en av oss

Vi er over 2000 dyktige, begeistrede og serviceinnstilte medarbeidere i Compass Group Norge. Sammen skaper vi magi hver eneste dag. Med mat, renhold og støttetjenester, gjør vi hverdagen enklere for gjestene våre. Vi rigger til fest, fikser det umulige, og serverer sunn og god mat. Vi skaper pusterom, pause og sosiale møteplasser. Bli en av oss - og utgjør forskjellen på et sted å jobbe, og et sted å høre til.

ledige stillinger
Ofte Stilte Spørsmål
Hva leverer Compass Group?

Compass Group verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2300 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Selskapet opererer i både offentlig og privat sektor, inkludert offshore og pasienthoteller. Som en ledende aktør er vi i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling.

Hvilken kvalitet holder mat og meny?

Vi serverer alltid mat av høy kvalitet, tilpasset kundens preferanser og i tråd med trender, behov og bærekraftige standarder. Les mer om vår matfilosofi her.

Hvordan jobber dere med allergener?

Vi har ulike gluten- og laktosefrie alternativer, og merker all mat med hvilke allergener som er på ingredienslisten, hver eneste dag.

ESS Forpleining, Eurest Mat og drikke, Facility management, Eurest Services - Kontaktskjema

Kontakt oss