Post – og varemottak

Vi tilbyr sikker og trygg håndtering av post og informasjon i ditt selskap

Post- og varemottak er fremdeles en viktig funksjon i de fleste bedrifter. Mottaket må ivareta sikkerhet, ha god logistikk og systemer for gjennomgang av varer ved levering. I tillegg har selve postmengden endret seg, da den største delen av kommunikasjonen foregår elektronisk. Vår nye arbeidshverdag, med fleksible kontorløsninger og arbeidsstasjoner, stiller nye krav til mottaket.

Tjenesten

Våre tjenester for post- og varemottak er tilpasset det nye arbeidslivet, og vi skreddersyr løsninger etter kundens behov. Typiske tjenester er sortering, intern distribusjon, frankering, hente- og bringetjeneste med mer.

Du kan alltid stole på at våre ansatte yter høy grad av service, og utviser stor nøyaktighet og ansvarlighet.

Vi tilbyr fleksibilitet i leveransen, og bidrar til flyt i organisasjonen slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

 

I Compass Group setter vi alltid sikkerhet først i alt vi gjør. Et av våre viktigste prinsipper er at vi aldri inngår kompromisser når det gjelder helse og sikkerhet for våre kunder, gjester og medarbeidere. Les mer om arbeidet vårt med helse, miljø og sikkerhet på sidene for HMSK.

Helse, miljø og sikkerhetsarbeid i Compass Group Norge

Tjenester
Renholdstjenester
Svanemerket renhold, moderne teknologiske løsninger, gode systemer og høy kvalitet!
Les Mer