Våre kiosk og vending-løsninger er av høy kvalitet, og har mange muligheter i sortimentet

Keep your friends close, but your snacks closer.

Vi leverer komplette bemannede kioskløsninger i ulike størrelser tilpasset alle ønsker og behov. Market Shop er lekent og ungdommelig, med miljøvennlige og bærekraftige løsninger og menyer. Vi har smakfulle veganske produkter i alle kategorier – fra pølser og toast til drikke, snacks og kaffe!

Market Shop gir en rask og sømløs kundereise med self scan-kasser og gode pakkedeals. Er du spesielt nysgjerrig kan du besøke Handelshøyskolen BI, for å teste ut hvordan vår Market Shop fungerer.

Vårt sterke og gjennomarbeidede kioskbrand finner du på BI og på våre pasienthotell. Her vil du alltid finne en automatisert kaffestasjon, rikt utvalg av kioskvarer og mulighet for å inkludere gaveartikler i utvalget.

Mer fra Compass Group

Mikromarked
Fremtidens arbeidsplass krever fleksibilitet. Market 24/7 er et mikromarked som møter alle behov for god mat døgnet rundt.
Les Mer
En reise gjennom matboder
Å være foodie er det samme som å være på en matreise gjennom livet. Aldri blir du mett på inntrykk, og du finner alltid nye og spennende favoritter.
Les Mer
Bærekraft gjør oss konkurransedyktige
Dersom bedrifter skal være relevante i fremtiden er man nødt til å ta bærekraft på alvor. Det gjelder i aller høyeste grad oss i Compass Group også.
Les Mer