Vårt konsept Nordic Nurture

Nordic Nurture - et konsept med fokus på trygghet, komfort, omsorg og service

Nordic Nurture er navnet på den opplevelsen vi ønsker å gi de som bor hos oss. Her har vi samlet både kunnskap og erfaring fra egen mangeårig drift, samt internasjonal erfaring fra vårt morselskap, og skreddersydd det vi mener er det beste tilbudet i det norske markedet.

Vår kunnskap er din trygghet

I Medirest har vi driftet hotelltjenester i regi av de norske helseregionene i over 20 år. Vi har lært den norske pasienten og hotellgjesten å kjenne. Vi vet at man som beboer på pasienthotell eller rehabiliteringssenter ofte er i en sårbar situasjon.

Oppholdet kan for mange knyttes opp mot store livsendringer. Da er det ekstra viktig å bli møtt av blide og serviceinnstilte ansatte. Få god og næringsrik mat, og tilbringe tiden i hyggelige og avslappende omgivelser.

Målet vårt er å gi gjestene den tryggheten og omsorgen de trenger, slik at de kan fokusere på egen helse.

Nordisk og nært

Interiøret og opplevelsen er inspirert av nordisk natur og væremåte. Maten er næringsrik og smakfull. Vi tilrettelegger for dietter, og legger opp måltidene slik at de skal være noe å glede seg til i hverdagen.

Vår MATFILOSOFI er å bruke så rene produkter som mulig, og begrense bruken av ferdigproduserte varer.

Våre menyer er i takt med sesong, og der det er mulig bruker vi kortreist mat og økologiske produkter. Maten er variert, ser fristende ut og bygger opp under helsemyndighetenes anbefalinger for et sunt kosthold. Vi skal fremme matlyst, og gi gjestene inspirasjon til å velge sunt!

Mer helse for pengene

Takket være gode systemer og effektive arbeidsmetoder, kan vi drifte mer lønnsomt enn et sykehus eller stiftelse normalt kan drifte selv. Ved å outsorce driften av pasienthotellet eller rehabiliteringssenteret til Medirest sikres moderne drift, solid service, og gode tjenester til gjestene.

Resultatet er bedre tjenester, og mer helse for pengene.

I Compass Group setter vi alltid sikkerhet først i alt vi gjør. Et av våre viktigste prinsipper er at vi aldri inngår kompromisser når det gjelder helse og sikkerhet for våre kunder, gjester og medarbeidere. Les mer om arbeidet vårt med helse, miljø og sikkerhet på sidene for HMSK.

Helse, miljø og sikkerhetsarbeid i Compass Group Norge