Renholds- og vaskeritjenester

Riktig renholdsløsning er viktig for helse, miljø og sikkerhet. Våre dyktige renholdere bidrar til et sunt inneklima og et godt arbeidsmiljø!

Valg av riktig renholdstjenester er viktig for helse, miljø og sikkerhet offshore.

Våre kunder får merverdi gjennom en digitalisert, effektiv og fleksibel leveranse med sterkt fokus på bærekraft og HMS.

Våre renholdstjenester er basert på kontinuerlig forbedring og LEAN-prinsipper, og følgende elementer er sentrale i vår leveranse:

  • opplæring og utvikling
  • riktig metodikk
  • ledelse og oppfølging
  • fleksibilitet
  • kundedialog og relasjonsbygging

Miljø og Renholdskvalitet 

ESS har alltid vært i front når det gjelder nye renholdskonsepter. Vi har jobbet med NS-INSTA 800-standarden siden den ble introdusert i 2000. Dette er en standard på alle våre enheter offshore.

ESS har omfattende, grundig kunnskap og erfaring med planlegging, implementering, vedlikehold og revisjon av våre renholdsleveranser.

Digitalisert og bærekraftig

Vår renholdsavdeling arbeider kontinuerlig for å utvikle nye metoder, teknologi og produkter som gjør arbeidet til personalet enklere. Slik sikrer vi bedre kvalitet i arbeidet, og gjør driften mer kostnadseffektiv og mer bærekraftig. Digitale verktøy og systemer gir merverdi til kunde gjennom at vår leveranse planlegges og gjennomføres på den mest effektive måten.

Kvalifiserte ansatte

Vi utvikler kontinuerlig treningsprogrammer og kurs for å fremme kompetanseutvikling blant våre ansatte. I tillegg gjennomfører vi praktisk og skreddersydd opplæring på kundelokasjoner. I utviklings- og implementeringsfasen av nye systemer eller modifikasjonen av eksisterende, har vi sterkt fokus på involvering av våre ansatte.

Ca. 60% av våre ansatte har fagbrev som renholder.

Vaskeritjenester

Vaskeritjenester utføres i henhold til ESS sine retningslinjer og kundens krav. Vi har sterk fokus på at vi oppfyller alle miljøkrav, både egne og kundens. Våre vaskeritjenester omfatter blant annet; vask av sengetøy, håndklær og personlige klær.

Les mer om

Vår leveranse offshore
Vi har nesten 50 års erfaring med mat og service offshore, og har alltid sikkerhet i fokus
Les Mer
Måltidstjenester Offshore
Å tilby våre gjester et sunt, godt og balansert kosthold er av stor betydning for ESS
Les Mer
Øvrige tjenester i ESS
Vi tilbyr fleksible løsninger innen resepsjon, kiosk, beredskap og velferdstjenester
Les Mer