Drift av pasienthotell og rehabiliteringssentre

Medirest tar seg av driften av pasienthotell og rehabiliteringssentre, slik at helseforetaket kan konsenterere seg om sin kjernevirksomhet. Som markedsleder er vi eksperter på å støtte og forenkle din hverdag. Resultatet er bedre tjenester, og mer helse for pengene.

Medirest er markedsleder innen drift av pasienthotell og rehabiliteringssentre i Norge. Vi har over 20 års erfaring, og tilbyr vårt skreddersydde konsept Nordic Nurture.

Service med hjerterom

Vår kjernevirksomhet er kantine og restaurant, renhold og housekeeping, resepsjon og kiosk. I tillegg tilbyr vi catering, vending, organiserer arrangementer, stiller med vaktmestertjenester, booking m.m.

Personlig service er et viktig element i alle våre tjenester.

Vi yter personlig service på et nivå som passer til våre gjesters behov. Miljøet og opplevelsen er inspirert av nordisk natur og væremåte. Enkle, gode løsninger skaper en avslappet og naturlig atmosfære.

Nærhet, helse og omsorg

Vi er opptatt av å ta vare på den gode lokale følelsen, og historiene som er i nærområdet.

Helse- og omsorgstjenester er et av satsingsområdene til Compass Group globalt. Vi stiller derfor med et sterkt internasjonalt erfaringsgrunnlag, fokus på innovasjon og høye krav til kontinuerlig utvikling av våre tjenester.

 

I Compass Group setter vi alltid sikkerhet først i alt vi gjør. Et av våre viktigste prinsipper er at vi aldri inngår kompromisser når det gjelder helse og sikkerhet for våre kunder, gjester og medarbeidere. Les mer om arbeidet vårt med helse, miljø og sikkerhet på sidene for HMSK.

Helse, miljø og sikkerhetsarbeid i Compass Group Norge

Tjenester
Våre sentre og hotell
Her finner du oversikt over våre hoteller og rehabiliteringssentre. Hotellene er også åpne for eksterne gjester.
Les Mer
Vårt konsept Nordic Nurture
Nordic Nurture - et konsept med fokus på trygghet, komfort, omsorg og service
Les Mer
Møtemat og arrangementer
Vi tilbyr alt fra sunn og enkel snacks til porsjonstore delikatesser og komplette måltider
Les Mer