Village Life i våre Camps

Hos Village Life får gjestene nyte førsteklasses service, rene og innbydende innkvarteringsmuligheter. Vi sikrer et sunt, rent, trygt og inspirerende opphold.

Village Life er Compass Groups løsning for levende camps, skreddersydd for gjestedøgn hvor krevende arbeidsdager går i rotasjon med hviletid. Gjestene kan nyte førsteklasses service, rene og innbydende innkvarteringsmuligheter, et stort utvalg av smakfulle og mettende retter, romslige rekreasjonsområder, sosial lounge-komfort og et variert utvalg av fritidsaktiviteter. Alt for å sikre et sunt, rent, trygt, hyggelig og inspirerende opphold.

Et godt liv på camp hos oss bygger på fem viktige områder:

  1. Overnatting
  2. Aktiviteter
  3. Helse og velvære
  4. Tjenester
  5. Bespisning

Overnatting

Soverom på camp Fornebu

Vi tilbyr gjestene utmerket innkvartering med eget bad, Wi-Fi og premium IP-TV. Vi har skreddersydde pakker som passer dine ansatte og ditt budsjettbehov.

Aktiviteter

Gjestenes hviletid og deres sosiale engasjement er viktig for oss. Derfor har våre camps avslappende rekreasjonsområder både innendørs og utendørs. Du finner også sosiale soner hvor bordspill og andre små og store konkurranser kan avholdes.

Helse og velvære

Vi bryr oss om gjestenes helse og velvære. Et fullt utstyrt treningsstudio som alltid er oppdatert, er tilgjengelig for våre gjester slik at de kan holde seg i god form for å yte det lille ekstra på jobb – og ikke minst, ha det godt med seg selv.

Tjenester

Fasilitetene på camp inkluderer innendørs idrettsanlegg, treningsrom, kiosk i resepsjonen og sosiale lounge-rom. Her finner du også rekreasjonsområder med TV, spill, biljard og dart, eget vaskeri, sikkerhet og vakthold døgnet rundt, samt tilgjengelig førstehjelpsutstyr for gjestenes trygghet.

Kjøttboller og potetmos på tallerken

Bespisning

Vår bespisningsløsning tilbyr gjestene en blanding av spennende menyer fra alle verdenshjørner og lokale favoritter, temakvelder og en rekke gjennomtenkte ernæringsmessige alternativer for de helsebevisste.

I tillegg har vi vår Village Life-kiosk, som ligger rett utenfor døren i resepsjonsområdet.

Kiosken har en rekke varer perfekt for komfort og uforutsette behov. Det inkluderer blant annet toalettsaker, grunnleggende dagligvarer, aviser og forskjellige typer mellommåltider og snacks.

Tjenester

Forpleining offshore
Forpleiningstjenester offshore med fokus på effektivitet, sikkerhet og kvalitet i alle ledd.
Les Mer
Støttetjenester
Soft FM blir for det meste sett på som tjenestene i bygget som gir mer komfort.
Les Mer
Facility Management
For å forstå hva FM-tjenester er må vi skille mellom harde FM-tjenester og myke FM-tjenester.
Les Mer