Restematoppskrifter – julemat

Ring romjulen inn, og unngå matsvinn, med disse lekre restematoppskriftene:

Jul og påske er høytider hvor vi ikke sparer på noe når det kommer til innkjøp av mat og annen hygge. Det resulterer ofte i mye rester. I Compass Group jobber vi aktivt med å redusere matsvinn og vi bruker gjerne restematen til å lage nye smakfulle retter om det skulle passe.

Våre in-house kokker Marius og Espen har disket opp noen lekre oppskrifter som gjør at du kan benytte deg av julerestene, uten at det går på bekostning av smaken. Bon apetitt!

 

Blomkålsuppe med pinnekjøtt

Pinnekjøtt kan fint brukes som garnityr til ulike supper, som f.eks ertesuppe, blomkålsuppe, gulrotsuppe, osv. Denne suppen smaker ypperlig med nystekte rundstykker og godt smør til.

Les mer

 

Kalkunwok

Kalkunen forsvinner i en frisk wok eller kremet kalkungryte. Lag en asiatisk spinn på kalkunrestene med denne oppskriften.

Les mer

 

 

 

Pulled ribbe asian style taco

Fresh opp ribberestene og lag en ny vri på fredagstacoen i romjulen. Ribbe sammen med hoisinsaus, frisk salat og korianderdressing er garantert en vinner for både store og små.

Les mer

 

Brandade på torsk eller lutefisk

For de av dere som har fisk som tradisjon er det naturlig å tenke på fiskegrateng. Sammen med restene av kokt potet kan du i stedet lage nydelig brandade poteter.

Les mer

 

Del Via:
Aktuelt
4 råd mot et sunnere og mer bærekraftig 2019
Ordet mat-redder ble nr. 6 på Språkrådets 10-på-topp liste til årets ord 2018. Det synes vi er topp, og vi har latt oss inspirere til å dele 4 råd mot et sunnere, mer bærekraftig og praktisk 2019.
Restematoppskrifter – julemat
Ring romjulen inn, og unngå matsvinn, med disse lekre restematoppskriftene
Et møte med renholderne på CatoSenteret
Det er mandag 3.desember og renholdernes dag. Vi tok turen til vakre Son og CatoSenteret for å hedre renholdsteamet, representert av Gosia Misiewich, Linda Orskaug og Anne Lahtela.