Månedens grønnsak: Rødkål
Månedens grønnsak i desember er rødkål! Et kjent og kjært innslag til julematen, men også perfekt for å gi farge i salater!
Rødkålsalat med eple og appelsin
Rødkål passer utmerket både i varme og kalde retter. Frisk opp med denne salaten med eple, rødkål og appelsin
Rødkål
Rødkål er et fast innslag hos mange til julematen. Denne oppskriften er en sikker vinner med gode smakskombinasjoner og lekker farge
Entra fornyer avtalen med Compass Group
Entra ASA har valgt å fornye sin eksisterende kontrakt med Compass Group som leverandør av kantine og FM-tjenester.
Vi gjennomfører dine møter!
Lei av hjemmekontor og behov for å møtes? Da kan du komme til oss i trygge omgivelser med oppgradert utstyr for videokonferanse slik at alle kan være med - også de som er nødt til å sitte hjemme.
Månedens grønnsak: løk
Månedens grønnsak i november er løk! Løken er verdsatt både som smakstilsetter og for sine gode helseeffekter.
Kremet agurksalat med rødløk, vårløk og dill
Frist smaksløkene med denne friske salaten full av antioksidanter og lekre farger
Hvitløk-potetterte med grilla grønnsaker
Hvitløk er godt, sunt og gir god smak i denne lekre retten fra vårt ESS Culinary Team. Bon apetit!
Spenstige retter til verdens eggdag
Vi spurte vår menyplanlegger Espen og konseptutviklingskokk Marius om noen spennende oppskrifter til eggdagen, og de leverte!
Egg florentine
Imponer med posjerte egg i denne retten som stammer helt tilbake til Renessansen.
Rypesuppe med ristede kantareller
Pyntet med frisk timian og friske tyttebær.
Pannestekt Tiur
Med selleripuré, rosenkål, kantareller, syltede valnøtter, viltkremsaus og perlepotet.
Jakt handler om så mye mer enn bare å felle et bytte
For Espen Kihle Johansen handler jakt om å ta del i en matreise – fra jakt til ferdig middagsrett.
Bærekraft i hele verdikjeden
- For oss er det viktig at betalingen kommer til de som faktisk har krav på den. Vi er opptatt av at verdikjeden skal fungere fra jord til bord, sier kvalitetssjef John Helge Selliseth i Servicegrossistene.
Compass Group og Orkla – Bærekraftig samarbeid
Compass Group og Orkla har, som store internasjonale selskaper, et felles ansvar for å redusere matsvinnet og klimaavtrykket til maten som serveres. Sammen skaper vi gode og bærekraftige matopplevelser.
1 2 3 5