Gunnar Hvarnes er vår Culinary Director
Gunnar Hvarnes er ny Culinary Director i Compass Group Norge AS. – Dette styrker vår posisjon som den mest matlidenskapelige servicepartneren i Norge, sier Managing Director Robbie Robertson i Compass Group Norge.
Månedens grønnsak: Sommerkål
Månedens grønnsak i mai er sommerkål! Sommerkål eller nykål er i sesong fra mai til juli så nå er det bare å knaske i vei.
Offshore-Bent sin coleslaw
Coleslaw er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Test ut vår offshore-kollegas oppskrift med eple, sylteagurk, sommerkål og gulrot.
Månedens grønnsak: Beter
Månedens grønnsak i april er Beter! Denne grønnsaken er rik på både farge, smak og næring. Prøv den i lasagne eller hummus.
Rødbetlasagne med geitost
En spennende, vegetarisk tvist på den kjente og kjære lasagnen med rødbeter og geitost. Garantert suksess på en kjøttfri dag.
Hummus med rødbeter og valnøtter
Sett farge på tilværelsen med dyprød hummus. Full av smak og knasende valnøtter.
Månedens grønnsak: pastinakk
Månedens grønnsak i mars er rotgrønnsaker og vi har valgt pastinakk! Pastinakken ligner på en hvit gulrot og kan brukes på samme måte som potet. Den er også næringsrik, god på smak og lett å så hjemme!
Salat med pastinakk og linser
Ovnsbakte pastinakker er godt i salat, eller som tilbehør til middag sammen med gulrøtter og beter. Prøv denne salaten med linser og se selv!
Pastinakksuppe med ingefær
Pastinakken er like allsidig som poteten og er god i puré, bakt i ovn, revet i råkostsalat, kokt i lettsaltet vann som tilbehør til middag, og ikke minst i suppe sammen med ingefær!
Månedens grønnsak: Kålrot
Månedens grønnsak i februar er kålrot. Kålroten er rik på C-vitaminer og kalles ofte Nordens appelsin! Perfekt i både stapper og råkostsalater.
Kålsalat
Kålrabi er kjent for mange i stappe, men grønnsaken gjør seg også godt strimlet i råkost.
Månedens grønnsak: gulrot
Månedens grønnsak i januar er gulrøtter! Prøv vår gulrothummus for en sunn start på det nye året.
Gulrothummus
Hummus passer utmerket som pålegg eller dipp! Fresh opp med denne oransje gulrothummusen.
Gulrot – og eplejuice
Man kan lage juice av de fleste grønnsaker og frukt. Prøv denne med gulrot og eple for en sunn start på det nye året.
Månedens grønnsak: Rødkål
Månedens grønnsak i desember er rødkål! Et kjent og kjært innslag til julematen, men også perfekt for å gi farge i salater!
1 2 3 6