Juleribbe med medister, rødkål og ribbesaus
Ribbe har i morderne tid blitt det mest utbredte julemåltidet i Norge, og er fortsatt den mest spiste julematen på Østlandet og i Trøndelag.
Brente mandler – julens godteri
Vil du vise noen at du setter pris på dem, er brente mandler den perfekte lille gaven du kan gi bort i julen.
Brune pinner – nydelig til jul
Brune pinner er absolutt en av de tradisjonelle julekakene som er enkleste å bake.
Hjemmelaget fikenmarmelade
Hjemmelagde gaver er noe vi alle setter pris på. Lager du hjemmelaget fikenmarmelade til noen du er glad i, får du garantert stjerneanis i boka!
Kalkun på Thanksgiving Day – på ekte amerikansk vis
I dag feires Thanksgiving Day i USA. Da spises det aller helst helstekt kalkun. Derfor tar vi deg med på tur over Atlanterhavet og deler en deilig oppskrift på denne saftige retten.
Hong smiler til deg hver eneste dag
En kaffe blir ofte til kaffe og en smoothie, kanskje en ekstra kanelbolle, og gjerne også hennes velkjente ingefærshots
Biff på farsdag – med hjemmelaget Béarnaisesaus
Det nærmer seg farsdag og hva passer vel bedre på middagsbordet enn å opprettholde myten om at far ønsker biff? Til tross for at kvinner har nesten dobbelt så høyt behov for jern som menn, spiser menn mer kjøtt og biff enn kvinner, ifølge Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Det er også stort fokus på
Rødbetlasagne med geitost
En spennende, vegetarisk tvist på den kjente og kjære lasagnen med rødbeter og geitost. Garantert suksess på en kjøttfri dag.
Gunnar Hvarnes er vår Culinary Director
Gunnar Hvarnes er ny Culinary Director i Compass Group Norge AS. – Dette styrker vår posisjon som den mest matlidenskapelige servicepartneren i Norge, sier Managing Director Robbie Robertson i Compass Group Norge.
Månedens grønnsak: Sommerkål
Månedens grønnsak i mai er sommerkål! Sommerkål eller nykål er i sesong fra mai til juli så nå er det bare å knaske i vei.
Offshore-Bent sin coleslaw
Coleslaw er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Test ut vår offshore-kollegas oppskrift med eple, sylteagurk, sommerkål og gulrot.
Månedens grønnsak: Beter
Månedens grønnsak i april er Beter! Denne grønnsaken er rik på både farge, smak og næring. Prøv den i lasagne eller hummus.
Hummus med rødbeter og valnøtter
Sett farge på tilværelsen med dyprød hummus. Full av smak og knasende valnøtter.
Månedens grønnsak: pastinakk
Månedens grønnsak i mars er rotgrønnsaker og vi har valgt pastinakk! Pastinakken ligner på en hvit gulrot og kan brukes på samme måte som potet. Den er også næringsrik, god på smak og lett å så hjemme!
Månedens grønnsak: Kålrot
Månedens grønnsak i februar er kålrot. Kålroten er rik på C-vitaminer og kalles ofte Nordens appelsin! Perfekt i både stapper og råkostsalater.
1 2 3 4 8