Rødkålsalat med eple og appelsin

Rødkål passer utmerket både i varme og kalde retter. Frisk opp med denne salaten med eple, rødkål og appelsin

Rødkål

Rødkål er et fast innslag hos mange til julematen. Denne oppskriften er en sikker vinner med gode smakskombinasjoner og lekker farge

Entra fornyer avtalen med Compass Group

Entra ASA har valgt å fornye sin eksisterende kontrakt med Compass Group som leverandør av kantine og FM-tjenester.

Vi gjennomfører dine møter!

Lei av hjemmekontor og behov for å møtes? Da kan du komme til oss i trygge omgivelser med oppgradert utstyr for videokonferanse slik at alle kan være med - også de som er nødt til å sitte hjemme.

Månedens grønnsak: løk

Månedens grønnsak i november er løk! Løken er verdsatt både som smakstilsetter og for sine gode helseeffekter.

Kremet agurksalat med rødløk, vårløk og dill

Frist smaksløkene med denne friske salaten full av antioksidanter og lekre farger

Hvitløk-potetterte med grilla grønnsaker

Hvitløk er godt, sunt og gir god smak i denne lekre retten fra vårt ESS Culinary Team. Bon apetit!

Spenstige retter til verdens eggdag

Vi spurte vår menyplanlegger Espen og konseptutviklingskokk Marius om noen spennende oppskrifter til eggdagen, og de leverte!

Egg florentine

Imponer med posjerte egg i denne retten som stammer helt tilbake til Renessansen.

Rypesuppe med ristede kantareller

Pyntet med frisk timian og friske tyttebær.

Pannestekt Tiur

Med selleripuré, rosenkål, kantareller, syltede valnøtter, viltkremsaus og perlepotet.

Jakt handler om så mye mer enn bare å felle et bytte

For Espen Kihle Johansen handler jakt om å ta del i en matreise – fra jakt til ferdig middagsrett.

Bærekraft i hele verdikjeden

- For oss er det viktig at betalingen kommer til de som faktisk har krav på den. Vi er opptatt av at verdikjeden skal fungere fra jord til bord, sier kvalitetssjef John Helge Selliseth i Servicegrossistene.

Compass Group og Orkla – Bærekraftig samarbeid

Compass Group og Orkla har, som store internasjonale selskaper, et felles ansvar for å redusere matsvinnet og klimaavtrykket til maten som serveres. Sammen skaper vi gode og bærekraftige matopplevelser.

Nudging Day – vi gir deg en dytt!

For å gjøre våre gjester oppmerksomme på sunne alternativer viderefører Compass Norge konseptet "Nudging day", hvor vi gir gjestene en vennlig dytt i en sunnere retning.

1 2 3 4 5 6 8