Dia de los Muertos – mystikk, tradisjoner og mat

Dia de Los Muertos, eller de dødes dag er en viktig kulturell meksikansk høytid på UNESCOS World Heritage liste og årets siste ATW-aktivitet i våre kantiner.

Battle of the chefs – Compass Culinary Cup

With sharpened knives and ready to cook their hearts out representatives from the four Nordic countries met to compete in the Nordic Compass Culinary Cup. But, who won?

Kokkekamp blant mestere – Compass Culinary Cup

Stemningen var magisk da representanter fra de 4 nordiske landene møttes til dyst i Nordic Compass Culinary Cup. Men, hvem vant?

Enkle tiltak har gitt stor reduksjon av matsvinn på NHO

På NHO Møtesenter har de med enkle grep redusert matsvinnet fra møte- og konferansemat med hele 54 prosent siden oktober i fjor. Les hvordan her!

Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus. I uke 41 er det duket for en ny KuttMatsvinn-uke.

Det spirer og gror i Kristins grønnsakshage

Høsten er høysesong for noen av de beste norske råvarene og i Kristins grønnsakshage bugner det.

Ravi og Martin representerer Norge i Nordisk Compass Culinary Cup

11.september skal Eurest Konferanse & Selskap-kokkene Ravindra Shetty og Martin Knoph konkurrere mot lag fra Danmark, Sverige og Finland i Nordisk Compass Culinary Cup. Vinnerlaget vil få representere de nordiske landene i Compass Culinary Cup senere i år.

En sjokoladedrøm

Etter at vår kjøkkensjef på Entra Posthuset var på konfektkurs i regi av Tine i vinter har han perfeksjonert kunsten å lage konfekt.

– Jeg gleder meg alltid til å dra på jobb

Møt Henrik - flyvert, sykepleier og vår resepsjonist på Ullevaal Hotell

Kjøkkenveien – fra praktikant til ansatt

- Mange er ivrig og vil ut i jobb. De brenner virkelig for det, forteller en engasjert Tor Erik Langås. Han koordinerer Eurests program ‘Kjøkkenveien’ og har gjort en kjempejobb med å utforme programmet til det det er i dag.

Trivsel, tillit og teamwork i fokus på Nonneseter Bergen

På Nonneseter i Bergen rullerer de på alle arbeidsoppgaver og spiller hverandre gode. Kantineleder June Merethe Larsen er opptatt av trivsel, tillitt og at teamet skal vokse under ansvar

COMPASS GROUP PLC INNGÅR AVTALE OM Å KJØPE OPP FAZER FOOD SERVICES

11. juni 2019: Compass Group PLC kunngjør i dag at de har signert en avtale med Fazer Group, et internasjonalt familieeid og forbrukerrettet FMCG, om oppkjøp av Fazer Food Services for totalt ca. 475 millioner € .

Slik reduserer du ditt plastforbruk

Forurensning fra plast er en alvorlig trussel mot livet i havet. 80% av søppelet i havet kommer fra land. Med enkle grep og de 5 R'ene i bakhodet kan man redusere ikke bare mengden plastavfall, men alt avfall som havner på avveie.

Ronny Malmberg setter sikkerhet først

En god HMS-kultur kommer ikke av seg selv, den skapes og blir en del av den naturlige tankegangen i hverdagen til ansatte. Man må som leder ta ansvar, tilrettelegge og ha en positiv holdning til HMS, sier Ronny Malmberg, site manager hos Statnett Nydalen og vinneren av HMS-prisen 2019.

Elisabeth Johansen er årets medarbeider 2019

En god medarbeider er for meg en trygg, positiv og blid person som evner å gi det lille ekstra av seg selv. Det skaper trygghet og trivsel på arbeidsplassen sier Elisabeth Johansen, årets medarbeider i Compass Group.

1 4 5 6 7 8