Kalkunwok

Kalkunen forsvinner i en frisk wok eller kremet gryte. Lag en asiatisk spinn på kalkunrestene med denne oppskriften. Server gjerne med pitabrød og tzatziki eller naanbrød og raita.

Blomkålsuppe med pinnekjøtt

Pinnekjøtt kan fint brukes som garnityr til ulike supper, som f.eks ertesuppe, blomkålsuppe, gulrotsuppe, osv. Denne suppen smaker ypperlig med nystekte rundstykker og godt smør til.

Et møte med renholderne på CatoSenteret

Vi tok turen til vakre Son og CatoSenteret for å hedre renholdsteamet, representert av Gosia Misiewich, Linda Orskaug og Anne Lahtela.

Diwali bringer lys til vintermørket

Årets siste «Celebrations: Around the World» er den indiske lysfesten Diwali. Vi ble med på feiring i Entras kantine på Posthuset i Oslo.

Årets Compass Academy-favoritter

Compass Academy kurskatalog for 2018/19 er klar. Vi inviterte den engasjerte gjengen hos Sparebank 1 til å fortelle om sine favoritter.

Around the World: Oktoberfest

Vi tok en hyggelig lunsjprat med Joachim Mayer, Servicemanager på Fornebuporten, for å snakke oktoberfest, mat og selvfølgelig Joachim selv.

Anita skal lede Norges første landslag i Community Catering

Enhetsleder ved Eurests kantine på Spikerverket i Nydalen, Anita Stene (31), ble torsdag utnevnt som manager av Norges første landslag i Community Catering

Cathrine er best på HMS 2018

- Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året. Hele æren vil hun imidlertid ikke ha.

En fryd med OPEX og LEAN

- Jeg fryder meg over alt de finner på, sier resepsjonssjef Wenche Adele Reitan om OPEX-teamet som var på besøk hos Montebello pasienthotell.

Nye hjemmesider!

Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018-drakt!

Jubler for svanemerking hos Eurest Services

- Utrolig positivt at vi har fått Svanemerket hele renholdstjenesten på Østlandet, sier Ninning Johansen. For renholdslederen på Fornebuporten er svanemerkingen en god nyhet, både med tanke på ansatte og gjester.

Softis i kaffebarene

Sjokolade, mango eller vanilje? Hva er din favoritt? Med ismaskinen til vår nye leverandør kan du få alle favorittsmakene på plass i kaffebaren. Il Primo serverer iskrem, frozen yoghurt og sorbet, herlig og myk som softis.

Compass Group fosser frem

Compass Group har så langt i år solgt nye kontrakter, og fornyet med eksisterende kunder, til en samlet verdi på over 1,6 milliarder kroner. Verdien er regnet over kontraktsperiodene.

Stolt av Service

Vi vet det jo, men det er ekstra gøy når kundene våre ser hvor flinke kollegaer vi har. Denne uken ble tre av våre ansatte hedret for eksepsjonelt god service på Entras hovedkontor i Oslo.

Vi jobber LEAN

Vi jobber kontinuerlig med forbedringer, og en stor del av dette er LEAN og OPEX

1 6 7 8