Tips for et vellykket julebord

Med disse tipsene fra Eurest Konferanse & Selskap varer stemningen fra julebordet helt til påske

1. Sett deres særpreg i salen når det pyntes til fest!

Detaljer er viktig for å skape det lille ekstra i lokalet. Skap Hollywood-glam med en rød løper, ta vare på minnene fra kvelden med en fotostand eller sett farge på lokalet med ballonger, blomster og serpentiner. Levende lys skaper garantert lun stemning til julebordet i de litt kalde vintermånedene. Vi bistår med råd og dekorasjoner som  passer ditt budsjett og ønsker.

2. Spill den rette musikken

En DJ eller ett band skaper alltid god stemning, men dersom julebordbudsjettet er stramt fungerer godt komponerte spillelister minst like godt. Det er viktig å tenke på at en fest ofte har ulike faser. Lag derfor først en liste til ankomst, aperitiff og mingel, deretter til selve middagen og til slutt en som sørger for å skape stemning på dansegulvet utover kvelden.

En spilleliste til fest bør inneholde både gamle slagere som de fleste kjenner til og nyere hits.

Man finner mange gode spillelister gratis på Spotify ved å søke på for eksempel middagsmusikk, julemusikk, festmusikk etc. Vi har lang erfaring med å skape god stemning og hjelper deg med å finne perfekt musikk til ditt arrangement.

3. Løft stemningen med en god konferansier eller toastmaster!

En konferansier er underholdende og sørger samtidig for at festen går på skinner ved å holde tiden i ditt program. Dette betyr at på selve festdagen kan festkomiteen lene seg tilbake og hygge seg med gode kolleger. Ofte har man som regel en perfekt entertainer innad i selskapet som kanskje ønsker å stille som kveldens toastmaster, men hvis ikke er vi behjelpelig til å finne en konferansier som matcher deres selskap og behov.

4. Velg en aktivitet eller lek som gir en uformell atmosfære

En aktivitet eller lek letter på stemningen og skaper gode bånd mellom kolleger. Velg noe enkelt som er gjennomførbart for alle aldre og aktivitetsnivå slik at flest mulig blir med. En morsom og enkel aktivitet som vi anbefaler er Quiz i form av kahoot.it. Her kan bedriften lage sin egen julebordsquiz eller prøve noen som allerede finnes på plattformen. Minglebingo er også ofte en hit som gjør at de ansatte blir bedre kjent med hverandre på en uformell måte.

5. Sørg for at mat og drikke passer godt sammen

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge av drikke til julematen. Julematen er ofte salt, med fett fra kjøtt, stekjesjy eller saus, og gjerne med søtt tilbehør. Frisk drikke renser opp i fettet, mens god fruktighet og konsentrasjon i drikken står stødig mot de store smakene i måltidet. Vi har kunnskapen du trenger for et vellykket julemåltid. Blant annet vår sommelier Fredrik Nilsen som her kommer med noen gode tips om drikke til julematen.

6. Finn det rette lokalet for ditt behov

Kart over konferansesentre i Oslo - Eurest Konferanse & SelskapEn godt egnet lokale er viktig for et vellykket arrangement. Vi tilbyr flotte lokaler sentralt i Oslo på Majorstuen, ved Nationaltheatret, Pilestredet og i Kvadraturen. Alle våre lokaler ligger kort vei fra kollektivtilbud og er enkle å ta seg til for feststemte gjester.

7. Book i god tid!

Julebordsesongen er her raskere enn du tror, det er derfor viktig å være ute i god tid slik at du sikrer deg det beste lokalet. Vi har sentralisert booking – ring oss og få god oversikt over alle våre selskapslokaler.  Våre medarbeidere har lang erfaring med arrangementplanlegging. Vi gjør jobben, slik at du kan lene deg tilbake og nyte festen.

Kontakt oss på tlf. 21 09 67 20 eller konferanse@eurest.no

Del Via:

Se også

Julebord i Oslo

Vi gleder oss til å skape julehygge for deg og dine kolleger. Les mer om hva vi kan tilby her.

Våre konferansesenter

Vi tilbyr møte- og konferanselokaler i alle størrelser og prisklasser sentralt i Oslo.

Drikke til julematen

Lurer du på hva du skal drikke til julematen? Her får du tipsene du trenger av Eurest Konferanse & Selskaps sommelier Fredrik Nilsen.