Nye hjemmesider!

Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018- drakt. Her finner du informasjon om tjenestene våre, karrieremuligheter, og en del praktiske opplysninger om konsernet.

Spesielt interessant tror jeg du vil synes det er å lese om hvordan vi jobber med innovasjon, LEAN- metodikk og erfaringene vi drar fra vårt multinasjonale moderselskap.

Dette finner du blant annet under fanen «Om oss» i den øvre toppmenyen.

Nære og globale

I Compass Group kjennetegnes vi av å være både nære, lokale og globale. For vi er mye mer enn våre 2000 ansatte i Norge. På verdensbasis er vi nå over 600 000 positive og serviceinnstilte medarbeidere, fordelt på rundt 50 land. Men uansett hvor store vi blir globalt, er vi alltid tett på markedet her i Norge. Og vi tenker bærekraft her, akkurat som i søsterland som India, Canada og Japan.

I Compass Group vet vi at lokale handlinger har globale konsekvenser.

For å lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft kan du klikke deg direkte inn på temasiden i den øvre toppmenyen.

Jeg håper du vil finne de nye sidene informative, og enkle å navigere.

God lesning.

Kathinka Friis-Møller
Managing Director Norway & Nordics

Del Via:
Aktuelt
4 råd mot et sunnere og mer bærekraftig 2019
Ordet mat-redder ble nr. 6 på Språkrådets 10-på-topp liste til årets ord 2018. Det synes vi er topp, og vi har latt oss inspirere til å dele 4 råd mot et sunnere, mer bærekraftig og praktisk 2019.
Restematoppskrifter – julemat
Ring romjulen inn, og unngå matsvinn, med disse lekre restematoppskriftene
Et møte med renholderne på CatoSenteret
Det er mandag 3.desember og renholdernes dag. Vi tok turen til vakre Son og CatoSenteret for å hedre renholdsteamet, representert av Gosia Misiewich, Linda Orskaug og Anne Lahtela.