Nye hjemmesider!

Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018- drakt. Her finner du informasjon om tjenestene våre, karrieremuligheter, og en del praktiske opplysninger om konsernet.

Spesielt interessant tror jeg du vil synes det er å lese om hvordan vi jobber med innovasjon, LEAN- metodikk og erfaringene vi drar fra vårt multinasjonale moderselskap.

Dette finner du blant annet under fanen «Om oss» i den øvre toppmenyen.

Nære og globale

I Compass Group kjennetegnes vi av å være både nære, lokale og globale. For vi er mye mer enn våre 2000 ansatte i Norge. På verdensbasis er vi nå over 600 000 positive og serviceinnstilte medarbeidere, fordelt på rundt 50 land. Men uansett hvor store vi blir globalt, er vi alltid tett på markedet her i Norge. Og vi tenker bærekraft her, akkurat som i søsterland som India, Canada og Japan.

I Compass Group vet vi at lokale handlinger har globale konsekvenser.

For å lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft kan du klikke deg direkte inn på temasiden i den øvre toppmenyen.

Jeg håper du vil finne de nye sidene informative, og enkle å navigere.

God lesning.

Kathinka Friis-Møller
Managing Director Norway & Nordics

Del Via:
Aktuelt
Cathrine er best på HMS 2018
- Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året. Hele æren vil hun imidlertid ikke ha.
En fryd med OPEX og LEAN
- Jeg fryder meg over alt de finner på, sier resepsjonssjef Wenche Adele Reitan om OPEX-teamet som var på besøk hos Montebello pasienthotell.
Nye hjemmesider!
Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018-drakt!