Nye hjemmesider!

Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018- drakt. Her finner du informasjon om tjenestene våre, karrieremuligheter, og en del praktiske opplysninger om konsernet.

Spesielt interessant tror jeg du vil synes det er å lese om hvordan vi jobber med innovasjon, LEAN- metodikk og erfaringene vi drar fra vårt multinasjonale moderselskap.

Dette finner du blant annet under fanen «Om oss» i den øvre toppmenyen.

Nære og globale

I Compass Group kjennetegnes vi av å være både nære, lokale og globale. For vi er mye mer enn våre 2000 ansatte i Norge. På verdensbasis er vi nå over 600 000 positive og serviceinnstilte medarbeidere, fordelt på rundt 50 land. Men uansett hvor store vi blir globalt, er vi alltid tett på markedet her i Norge. Og vi tenker bærekraft her, akkurat som i søsterland som India, Canada og Japan.

I Compass Group vet vi at lokale handlinger har globale konsekvenser.

For å lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft kan du klikke deg direkte inn på temasiden i den øvre toppmenyen.

Jeg håper du vil finne de nye sidene informative, og enkle å navigere.

God lesning.

Kathinka Friis-Møller
Managing Director Norway & Nordics

Del Via:
Aktuelt
Pav Bhaji
Pav Bhaji en ypperlig måte å få brukt opp potetene fra gårdsdagens middag og grønnsakene som har blitt litt dvaske i grønnsaksskuffen.
Glutenfri bananpannekaker
Dette er en enkel oppskrift som gir nytt liv til gamle bananer – en råvare mange ofte glemmer på kjøkkenbenken. Disse pannekakene kan spises både til frokost, eller serveres som en dessert. Bruker man glutenfritt havremel har man også et fint glutenfritt alternativ.
3 måter å gi nytt liv til gammelt brød
Alle har opplevd å ha tørt brød liggende på benken. Oftest havner det i søpla, men halvgrovt eller fint brød kan forvandles til fristende desserter på disse tre enkle måtene.