Med selleripuré, rosenkål, kantareller, syltede valnøtter, viltkremsaus og perlepotet.
Møt våre ansatte
Jakt handler om så mye mer enn bare å felle et bytte
For Espen Kihle Johansen handler jakt om å ta del i en matreise – fra jakt til ferdig middagsrett.
Aktuelt
Bærekraft i hele verdikjeden
- For oss er det viktig at betalingen kommer til de som faktisk har krav på den. Vi er opptatt av at verdikjeden skal fungere fra jord til bord, sier kvalitetssjef John Helge Selliseth i Servicegrossistene.
Aktuelt
Compass Group og Orkla – Bærekraftig samarbeid
Compass Group og Orkla har, som store internasjonale selskaper, et felles ansvar for å redusere matsvinnet og klimaavtrykket til maten som serveres. Sammen skaper vi gode og bærekraftige matopplevelser.
Aktuelt
Nudging Day – vi gir deg en dytt!
For å gjøre våre gjester oppmerksomme på sunne alternativer viderefører Compass Norge konseptet "Nudging day", hvor vi gir gjestene en vennlig dytt i en sunnere retning.
Oppskrifter
Breakfast Burrito med chorizo og salsa
Tortilla igjen fra fredagstacoen? Lag en saftig breakfast burrito
Uncategorized
Spisesteder og kaffebarer åpne for alle
Visste du at vi også drifter kommersielle kafeer og spisesteder? Her er noen av våre skjulte perler som du kan besøke året rundt.
Aktuelt
Bærekraft gjør oss konkurransedyktige
Dersom bedrifter skal være relevante i fremtiden er man nødt til å ta bærekraft på alvor. Det gjelder i aller høyeste grad oss i Compass Group også.
Møt våre ansatte
Birøkting på Lysaker
Engasjementet og omsorgen for biene er blitt mer enn bare jobb. Nå er også hobbyen blitt til lidenskap.
Oppskrifter
Surdeigsblings med røkt laks og estragon-eggerøre
Eggerøre og laks er alltid en slående kombinasjon. Tilsett estragon for herlig smak
Aktuelt
Jordbær – et saftig stykke Norge
Jordbæret er forbundet med nytelse og velstand. Aller best nyter vi det når de norske bærene kommer i butikken.
Aktuelt
Dette er overflatene med mest smitte
Lurer du på hvilke punkter som er de mest kritiske smittepunktene?
Aktuelt
Matsvinn – «Hjelp oss å redde maten»
- Skal vi lykkes med å kutte matsvinn er vi nødt til å fokusere på folks holdninger. Det er en felles dugnad som må til for å lykkes, og alle kan være med og gjøre litt.
Møt våre ansatte
HMS i fokus
Etter 38 år i Compass Group har Tove Marie Slettebø rukket å fylle mange roller. Som forpleiningssjef offshore er hun er en nøkkelbrikke i å få ansatte til å like plattformlivet. HMS har høyeste prioritet når Tove Marie er på vakt.