Surdeigsblings med røkt laks og estragon-eggerøre

Eggerøre og laks er alltid en slående kombinasjon. Tilsett estragon for herlig smak

Ingredienser:

1 skive God blings av surdeigsbrød
10 g Smør

2 skiver Røkt laks
¼ stk. Avokado i båter
1 stk. Stort egg
5-6 blader Frisk estragon

Salt og pepper etter smak

Tilberedning:

  1. Kutt gode skiver av brødet. Smøres med smør på begge sider og ristes gyllent i stekepannen.
  2. Pisk sammen egg og krydre med salt og pepper. Tilsett hakket frisk estragon. Stekes til eggerøre i pannen.
  3. Legg på båter av avokado på skiven.
  4. Anrett eggerøren og skiver av røkt laks.

Pyntes gjerne med frisk hakket gressløk og nykvernet sort pepper over.

Del Via:

Les også

Breakfast Burrito med chorizo og salsa

Tortilla igjen fra fredagstacoen? Lag en saftig breakfast burrito

Egg florentine

Imponer med posjerte egg i denne retten som stammer helt tilbake til Renessansen.

3 måter å gi nytt liv til gammelt brød

Alle har opplevd å ha tørt brød liggende på benken. Oftest havner det i søpla, men halvgrovt eller fint brød kan forvandles til fristende desserter på disse tre enkle måtene.