Breakfast Burrito med chorizo og salsa

Tortilla igjen fra fredagstacoen? Lag en saftig breakfast burrito

Ingredienser:

1 stk. Tortillalefse
2 stk. Egg
15 g Revet ost
5-6 skiver Skivet, speket chorizopølse
10 g Snittet vårløk
25 g Salsa

Tilberedning:

  1. Piske sammen eggene
  2. Sett stekepannen på middels varme. Ha i litt olje.
  3. Hell i eggemassen som til en omelett.
  4. Dryss over revet ost og snittet vårløk. Legg på skiver av speket chorizo.
  5. Krydre lett med salt og pepper. Fordel litt salsa over det hele.
  6. Rull sammen omeletten i pannen med en slikkepott eller stekespade.
  7. Legg omeletten på tortillalefsen og rull sammen til en burrito.
Del Via:

Se også

Pulled ribbe asian style taco

Fresh opp ribberestene og lag en ny vri på fredagstacoen i romjulen. Ribbe sammen med hoisinsaus, frisk salat og korianderdressing er garantert en vinner for både store og små.

Egg florentine

Imponer med posjerte egg i denne retten som stammer helt tilbake til Renessansen.

Rypesuppe med ristede kantareller

Pyntet med frisk timian og friske tyttebær.