Spisesteder og kaffebarer åpne for alle

Visste du at vi også drifter kommersielle kafeer og spisesteder? Her er noen av våre skjulte perler som du kan besøke året rundt.

Logo Kafé Å

Kafé Å finner du på Nasjonalbiblioteket ved Solli Plass. Et godt kjent sted blant Oslos studenter for sine lesesaler, men bør også besøkes for sine andre fasiliteter. På kafeen kan du nyte kaffen i lune og stille omgivelser. Blant velfylte bokhyller og flotte utsmykninger finner du roen til de gode samtalene. Nyt saftige kanelboller eller veganske brownies i de ærverdige lokalene med utsikt mot Solli Plass, eller benytt deg av uteserveringen på gateplan for å få maks ut av solen i sommerhalvåret.

Afternoon Tea er tilgjengelig ved forhåndsbestilling. Glem heller ikke å få med deg en av bibliotekets mange utstillinger, eller å la blikket fallet på de vakre, dekorerte trappeoppgangene i det vernede bygget. Ønsker du omvisning kan du melde deg på i resepsjonen.

Åpningstider: Kafé Å er åpen mandag-fredag kl. 9.00-19.00 og lørdag kl. 10.00-17.00. Hver søndag i desemeber: 12.00-17.00.

Du kan lese mer om Nasjonalbibliotekets tilbud og åpningstider på her 

 


Logo Food Court MCB

Food Court på Media City Bergen huser både mathall, kafé og bar. I mathallen finnes noe for enhver smak. I Smoky Flavours dufter det alltid av noe godt og saftig på grillen. LOKAL tilbyr klassiske retter og supper fra Norden, mens du finner smakfulle asiatiske retter hos Kojachi. Ønsker du noe fra det grønne hjørnet, kan The Chick Pea friste med salater og varme, vegetariske retter.

Bygget som huser Food Court er også en severdighet i seg selv. Bygget har rukket å bli et landemerke i Bergen, og er godt kjent som hovedkvarter og et knutepunkt i verdensklasse for innovasjon og vitenskap for NCE Media, den norske medieklyngen. Her er det stadig vekk spennende arrangementer fra direktesendinger, workshops og tech talks.

Åpningstider: Food Court er åpen mandag til lørdag 10.30–15.00.

Mennesker som spiser i Food Court I Media City Bergen
Finn din favoritt i mathallen i Media City Bergen

Logo Sofienlund Spiseri

 

 

 

 

Orklas hovedkontor på Skøyen skjuler mye spennende og har du ennå ikke tatt turen innom bygget på Skøyen, har du to smakfulle overraskelser som venter på deg. Kun to minutters gange fra togstasjonen finner du både en liten Kafé – Sofies Hjørne – og en koselig, kritikerrost restaurant – Sofienlund Spiseri.

Les om da Sofienlund Spiseri fikk full klaff i Finansavisens – «Får til det umulige».

Sofienlund Spiseri byr på herlig atmosfære i moderne lokaler. Dette er en hyggelig og uformell nabolagsrestaurant som passer perfekt både for lunsjen med vennegjengen eller middag med familien. Med utgangspunkt i globale smaker og lokale råvarer finner du retter på menyen for enhver smak, fra kremet fiskesuppe, BBQ sandwich og okse carpaccio til saftige burgere og lekne pizzakombinasjoner. Spiseriet tilbyr også en delemeny med et utvalg av retter, eller sesongens gryte som serveres på bordet.

Logo Sofies HjørneEr du lysten på en kaffe og noe godt å bite i, er Sofies Hjørne et perfekt stoppested. Her får du alt fra lekre påsmurte baguetter, fristende bakervarer og flapjacks med sjokolade eller tranebær, til smoothies, iskaffe og is. På kafeen finner du også et lite Skafferi hvor du kan kjøpe utvalg av de siste Orkla-nyhetene.

Åpningstider Sofienlund Spiseri

Åpningstider Sofies Hjørne

 

Følg Sofienlund Spiseri på Facebook

Søte fristelser på Sofienlund
Del Via:

Les også

Det spirer og gror i Kristins grønnsakshage

Høsten er høysesong for noen av de beste norske råvarene og i Kristins grønnsakshage bugner det.

En sjokoladedrøm

Etter at vår kjøkkensjef på Entra Posthuset var på konfektkurs i regi av Tine i vinter har han perfeksjonert kunsten å lage konfekt.

Spenstige smaker med Funky Fresh Food

Hvorfor er chili bra? Les mer om Chili, soya, umami og spreke fargekombinasjoner med Funky Fresh Food her