Vi gratulerer årets kvinnelige forbilde 2020

Ragnhild Westerlund er vinneren av årets kvinneforbilde i Compass Group. – Anerkjennelsen fra mine kolleger betyr utrolig mye for meg, sier Ragnhild.

-Jeg må innrømme at dette var temmelig overraskende. Jeg er så glad i mine kolleger, og det er utrolig godt å vite at de setter like stor pris på meg tilbake. Jeg ble både satt ut og rørt da jeg fikk nyheten, sier en lykkelig Ragnhild Westerlund.

Men, Ragnhild er tydelig på at man ikke får en slik pris fordi man på egenhånd har vært en god person. Selv er hun, ifølge seg selv, bare er et produkt av folkene hun omgir seg med til daglig.

-Det er mine kolleger som inspirerer meg til å være en bra person. Jeg påvirkes av omgivelsene og den atmosfæren vi alle skaper når vi jobber sammen.

Stolt av arbeidsplassen

Ragnhild har vært ansatt i Eurest siden 2015, og har jobbet ved hovedkontoret til Schlumberger i Stavanger som resepsjonsleder og facility administrator hele perioden. Etter nesten fem år i jobben trives hun bedre enn noen gang.

Vi er en stor gjeng her som er stolte og kry av arbeidsplassen vår

–  Jeg er opptatt at vi skal jobbe godt i team og at vi skal ha god kjemi med hverandre. Det er en god følelse å vite at man påvirker andre på en positiv måte, og kanskje til og med utgjør en liten forskjell i noen annens hverdag. Vi er en stor gjeng her som er stolte og kry av arbeidsplassen vår, sier Ragnhild.

Gode råd til andre forbilder

Selv har hun ingen forbilder hun virkelig ser opp til. De beste og viktigste forbildene til Ragnhild er alle de som står henne nær. Det er kolleger som hun tilbringer mesteparten av dagen sammen med. Det er familie og det er venner. Samtidig deler hun noen gode råd hun mener alle kan reflektere over.

Vær flink til å se hvert enkelt menneske. Vi må ha respekt for at folk er forskjellige.

-For oss som jobber i team er det viktig å anerkjenne at alle personligheter skal ha en likeverdig plass på jobben. Alle roller på arbeidsplassen er like viktige. Er du en positiv person er det lettere å få folk med deg på laget, og jeg vil oppfordre alle til å behandle hverandre med respekt og ydmykhet, sier Ragnhild.

Å være aktiv er en viktig årsak til at Ragnhild presterer godt og kan møte blid og fornøyd på jobb hver dag. Et friskt sinn vedlikeholdes best ved å være i bevegelse og å bruke kroppen.

-Jeg har alltid vært en aktiv person utenfor jobb. Nå som jeg ikke lenger driver med hest, er friluftsliv blitt en viktig hobby i min hverdag. Det gir meg mye gratis trening og overskudd jeg kan ta med meg på jobb, sier Ragnhild.

Selv om hestesporten tilhører fortiden har hun drømmer om fremtiden som involverer ridning.

-Jeg har en stor drøm om å få dra til Italia og ri fra vingård til vingård. Det tror jeg hadde vært en annerledes og spennende reise, avslutter Ragnhild.

 

En stor gratulasjon går til Ragnhild og alle de andre nominerte til årets kvinnedag! 

Topp 10 årets kvinneforbilde 2020:

Ragnhild Westerlund
Fatima Zohra Benaissa
Dainora Japertaite
Elsa Bergum
Silje Fedreheim
Jorunn Tveit
Krasimira Landsverk
Maribel Andersen
Myzafer Shala
Siri Steffens-Waade
Del Via:

Les også

Et møte med renholderne på CatoSenteret

Vi tok turen til vakre Son og CatoSenteret for å hedre renholdsteamet, representert av Gosia Misiewich, Linda Orskaug og Anne Lahtela.

Irene er årets kvinneforbilde 2019

- For meg så er det teamwork og trivsel som er det viktigste, sier Irene Dale, kjøkkensjef på Langkaia og årets kvinneforbilde i Compass Group.

– Jeg gleder meg alltid til å dra på jobb

Møt Henrik - flyvert, sykepleier og vår resepsjonist på Ullevaal Hotell