Food & Co

Food & Co er stedet for den ekte foodien. Restauranten styres av et team av lidenskapelige kokker, som elsker å lage smakfulle, næringsrike og inspirerende måltider.

Food & Co er kantinen som skaper den gode restaurantfølelsen. Personalrestauranten. Food & Co har et team av lidenskapelige kokker som elsker å lage smakfulle, næringsrike og inspirerende måltider.

Sammen med førsteklasses leverandører jobber vi tett og ansvarsfullt for å skape en naturlig, bærekraftig og fristende meny. Vi er opptatt av hva mat gjør for helsen vår. Derfor serverer vi spennende og sunne valg med bemerkelsesverdig god smak.

Hos Food & Co er kokkene synlige i kantinen. Det fraser og braser – og lukter himmelsk. Her er råvarene i stor grad lokale og sesongbaserte – og økologiske der vi finner det naturlig og hensiktsmessig. Vi serverer de siste mattrendene først, side om side med klassikere og fristende favoritter.

Matkonsepter

Marketplace
Marketplace er den moderne buffeten – med fokus på gode råvarer, smaker fra hele verden og grønne valgmuligheter.
Les Mer
Food Court
Food Court er vårt helt nye og fleksible konsept for kantine - personalrestauranten som er som en mathall.
Les Mer
Spisesteder og kaffebarer åpne for alle
Visste du at vi også drifter kommersielle kafeer og spisesteder? Her er noen av våre skjulte perler som du kan besøke året rundt.
Les Mer

Moduler