La Bussola – Smaken av Italia

Hos La Bussola serverer vi autentiske retter fra det beste det italienske kjøkkenet har å by på. Vi gir deg den unike smaken av Italia!

La Bussola - smaken av Italia

Det italienske kjøkkenet kjennetegnes av kvalitetsråvarer, rene smaker og den sosiale dimensjonen i et måltid. Søte tomater, friske urter, saftige sitroner og aromatisk olivenolje blandet med temperament, glede og lidenskap for mat, bringer frem de gode smakene av det mangfoldige Italia.

Hvem elsker ikke å få servert en rykende fersk pasta carbonara eller caprese-salat laget på ferske ingredienser? Eller hva med en nydelig bruschetta med olivenolje, tomater og basilikum, akkurat som på en ekte trattoria i en bakgate i Sevilla?

Hos La Bussola serverer vi autentiske retter fra det beste det italienske kjøkkenet har å by på. Vi elsker å gi deg den unike smaken av Italia!

Pasta fra La Bussola – vår italienske modul
I det italienske kjøkkenet er pasta en selvfølge. Hos La Bussola finner du nydelige pastaretter og mye mer!

 

 

 

 

Les mer om våre måltidskonsepter
Food Court
Food Court er vårt helt nye og fleksible konsept for kantine - personalrestauranten som er som en mathall.
Les Mer
En reise gjennom matboder
Å være foodie er det samme som å være på en matreise gjennom livet. Aldri blir du mett på inntrykk, og du finner alltid nye og spennende favoritter.
Les Mer
Kantine
Med ekte lidenskap for mat og service, tilbyr vi bærekraftige kantineløsninger som begeistrer gjestene - hver eneste dag.
Les Mer
Food Court Moduler